the flash :: dc universe :: 2023.

The Flash u kojem ponovo glumi Ezra Miller predstavlja novi trailer!

Predstavljmo drugi trailer dugoočekivanog samostalnog filma The Flash! Podsjetimo, ovaj film režira Andy Muschietti, a kao The Flash, omiljeni član Lige pravde, pojavljuje se Ezra Miller, koji će ponoviti svoju kultnu ulogu DC heroja. The Flash stiže u kina diljem Hrvatske u četvrtak, 15. lipnja 2023. godine u distribuciji Blitza. A da nas očekuje prava ljetna akcijska poslastica dokazuje i činjenica da će u novom filmu veliku ulogu imati Michael Keaton i Ben Affleck.


Svjetovi se sudaraju dok Barry Allen koristi svoje supermoći za putovanje kroz vrijeme kako bi promijenio događaje iz svoje prošlosti. Međutim, pokušaj da spasi svoju obitelj nenamjerno ga okreće u budućnost, ostavljajući Barryja zarobljenog u okrutnoj sadašnjosti u koju se general Zod vratio s prijetnjom uništenja. A Barry nema drugih superheroja koji bi mu priskočili u pomoć. Osim ako ne uspije izmamiti sasvim drugačijeg Batmana iz mirovine i spasiti zatočenog Kriptonca iz zatočeništva. Iako ne onog kojeg traži…

U konačnici, Barryjeva jedina nada da spasi svijet u kojem se našao i vrati u budućnost koju poznaje jest utrka s vlastitim životom. Ali hoće li konačna žrtva biti dovoljna da se uspostavi red u svemiru? Glumačku ekipu filma The Flash čine Sasha Calle, Michael Shannon, Ron Livingston, Maribel Verdú, Kiersey Clemons, Antje Traue, Michael Keaton i Ben Affleck. Producenti su Barbara Muschietti i Michael Disco. Scenaristica je Christina Hodson, a priču su smislili John Francis Daley, Jonathan Goldstein i Joby Harold, bazirano na likovima DC-a. Više o ovom filmu doznajte na stranicama IMDB-a.

VIDEO: The Flash | Trailer #2 | 2023.

Tagged