the bastardz - pleši sa mnom / foto: hrvoje banić / 2021.

The Bastardz predstavlja singl “Pleši sa mnom” za rasplesane ljetne večeri

Legendarni funk sastav The Bastardz predstavlja novu pjesmu “Pleši sa mnom”, koja stiže u pravo vrijeme za rasplesane ljetne večeri. Prepoznatljiv funk/groovy ritam The Bastardz osvaja na prvo slušanje, a pjesmu prati i video spot u režiji Hrvoja Banića.

Spot su upotpunili plesači Mario i Paula koji su se pridružili ekipi benda The Bastardz. A njega čine Tasha Nataša Petrić (vokal), Alen Svetopetrić (bas gitara) i Damir Šomen (bubnjevi). Tu su i Gojko Tomljanović (klavijature), Ywek Ivica Premelč (sax) i Jex Zoran Jaeger (gitara).

“Automobili u spotu su dio svojevrsne tradicije banda koji, uz, naravno, muziku na prvom mjestu, vole i automobile. Tako su kroz naše video spotove prošli razni specijaliteti auto industrije. Izdvojit ćemo plavog Cadillaca u ‘Pola meni pola tebi’ i srebrnog Lincolna u ‘Luda zbog tebe’. A bila je tu i produžena limuzina u ‘Discu’ i Mercedes 500 sl u ‘It’s Universal'”, rekao je Zoran Jex Jaeger.

Tako su se, već tradicionalno, Bastardzi u video spotu provozali u elegantnom oldtimeru Mercedesu 280 SEL iz 1970. godine. A sam auto i igra jednu od glavnih uloga u njemu… Uživajte u spotu, a više informacija o bendu The Bastardz doznajte na Wikipediji.

Video: The Bastardz – Pleši sa mnom

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - -