tate romanova - na radiju | 2020.

Tate Romanova objavio pjesmu “Na radiju” kojim ulazi u žešću sferu zvuka

Splitski bend “Tate Romanova” predstavlja “Na radiju”, svoj četvrti studijski singl sa njihovog novog albuma koji će uskoro biti izdan i to za diskografsku kuću Croatia Records. A nakon uspješnih prethodnih singlova, bend novom pjesmom uvodi slušatelje u žešću sferu svog zvuka. Autori glazbe za pjesmu su Šime Barbarić i Ante Jerončić, a Barbarić je i autor teksta. Vokal u bendu je Sara Andrić koja iz singla u singl pokazuje stav i širinu svojih glasovnih mogućnosti.

Spomenimo i da bend Tate Romanova kompletiraju Lana Beović na bas gitari, Zdeslav Klarić na klavijaturama i Ivana Županović na bubnju, dok je video spot je režirao i montirao Milan Latković iz agencije KREAG. A pjesmu Na radiju je bend, kao i većinu materijala, snimio u mostarskom studiju Pavarotti. Produkciju potpisuju Saša Karabatak i Ivan Božanić, koji je ujedno zaslužan za miks i mastering pjesme. I dodajmo, Tate Romanovu do kraja 2020. godine čeka uzbudljiva regionalna turneja.

“Pjesma Na radiju govori o promjenama formata života te osobnom stavu i odlukama koje svatko od nas donosi u tranzicijama. Promjena je najava mogućnosti, ali i prilika za istraživanje novih situacija. Taj adrenalin volimo. Te promjene su dobre”, kažu članovi benda Tate Romanova. A više informacija o ovom splitskom bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: Tate Romanova – Na radiju

Tagged