tara ex karma - božić je blizu - 2021.

Tara predstavlja singl “Božić je blizu”, svoju prvu autorsku pjesmu u solo karijeri na hrvatskom jeziku

Nakon velikog uspjeha balade “Na Vrhu” i vruće ljetne plesne latino pjesme “Karte na stol”, Tara nastavlja s aktivnim radom. Tako nam sada predstvalja prvu autorsku pjesmu u solo karijeri na hrvatskom jeziku “Božić je blizu”.

Paralelno s voditeljskim poslom na radiju Tara snima nove pjesme za djecu. Ali i mlade pjevače priprema za festival Voci nostre te piše autorske pjesme za svoj solo album. Usprkos paklenom ljetu i stvaranju poletnih dječjih pjesama na talijanskom jeziku, Tari je još usred ljeta iznenada uletila inspiracija za božićnu pjesmu.


Spot za pjesmu Božić je blizu dočarava topli duh Božića

“I dalje radim na dječjim pjesmama. Tako sam i krenula pisati božićnu pjesmu za djecu, no jedan me stih vratio u doba Karme kada sam sve božićne pjesme pisala sama. Kada sam napisala ovu pjesmu, iako sam se dvoumila, odvažila sam se i poslala demo verziju Ivanu Zaku, s kojim sada već tri godine uspješno surađujem. Odlučio je po mojoj želji napraviti aranžman pjesme da bude zabavna i plesna. Veselim se pozitivnoj vibri kao i pozitivnoj poruci pjesme Božić je blizu koje u ovo doba jako nedostaje”, rekla je Tara.

Video je snimljen pod producentskom palicom IZ Videos, a pjesma je izdana od strane IZ Recordsa. Sam video spot je sniman u prekrasnoj drvenoj kući nadomak Zagreba, koja odiše toplim, idiličnim ugođajem te je začinila cijelu priču da se i kroz spot dočara topli duh Božića. Taru možete pratiti na njezinom Instagram profilu.

VIDEO: Tara – Božić je blizu

Tagged