swingers ft. e.n.i. - dont worry be happy 2020

Swingers i E.N.I. novim singlom poručuju “Don’t Worry, Be Happy”

“Don’t Worry, Be Happy”, svjetski hit Bobbyja McFerrina iz 1988. godine se na repertoaru zagrebačkih Swingersa i riječke grupe E.N.I. našao prije 15 godina, a njegova optimistična nota je danas aktualnija i potrebnija no ikad. Robert Mareković i Swingersi snimili su novu verziju pjesme nazvanu “Don‘t Worry, Be Happy 2020” u hrvatsko – talijanskoj izvedbi, uz jednostavnu, ali snažnu poruku, kako Hrvatima tako i Talijanima: “Ti se pitaš jel’ ovo kraj, nemoj, zapleši, zapjevaj!”

Italija je, nažalost, postala simbolom bitke protiv korona virusa u Europi. Svi smo gledali šokantne slike iz njihovih bolnica, ali isto tako smo mogli vidjeti njihovo pjevanje i pljeskanje s balkona, što je dokaz jednog neslomljivog južnjačkog duha i mediteranske životne radosti koja je i nama svojstvena.

U Hrvatskoj smo, uz velika iscrpljujuća odricanja kojima se još ne nazire skori kraj, sretnije prošli od naših talijanskih susjeda. Bitka se nastavlja s obje strane Jadranskog mora, ali i nama u Lijepoj našoj, kao i našim susjedima Talijanima, trebaju trenuci predaha, odmora, veselja, sretnih nota i optimizma.

Don’t Worry, be Happy 2020 donosi humor, toplinu, emociju, i baš zato vjerujemo da ovo nije samo pjesma, nego poruka, koju E.N.I. i Swingersi odašilju ne samo Hrvatima, već i našim stradalim susjedima.

Iz Hrvatske s ljubavlju – forza Italia! A dok Swingersi i E.N.I. ne snime i novi spot, do tada uživajte u originalnom video spotu iz davne 2008. godine.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -