u pol`9 kod sabe

Svratite na tradicionalni obiteljski ručak uz Sabe i novi singl Tvoji starci me vole

Pjesma Tvoji starci me vole je novi singl kojim U pol’ 9 kod Sabe zaokružuju svoj novi, treći studijski album Sve je ovo igra i otvaraju proslavu desetog rođendana, koja će 17. listopada kulminirati velikim koncertnim slavljem u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Svoju novu pjesmu zagrebački queer pop bend posvećuje svojoj najvjernijoj publici koja ih podržava i bodri sve ove godine! Singl na nježan način karikira najčešće obiteljsko okupljanje na nedjeljnom ručku. Sve je isto kao u prosječnoj hrvatskoj obitelji osim što za stolom na kojemu su servirani piletina, mlinci i zelena salata, umjesto zeta sjedi žena! Pozitivna i dirljiva pjesma govori o lezbijskom paru i polaganom prihvaćanju njihove zajednice u užem obiteljskom krugu.

Do sada ova je pjesma uglavnom izvođena akustično i premijerno je izvedena na zagrebačkom Prideu 2018. godine gdje ju je publika oduševljeno prihvatila.

Videospot za pjesmu Tvoji starci me vole snimila je, režirala i montirala Ana Opalić. Sretnu obitelj su utjelovili Zrinka Kolarić, Marko Lucijan Hraščanec, Helena Ernoić, Nina Đurđević i Emina Herman, a za šminku i frizure se pobrinula Marija Bingula – Maca.

>>> PROČITAJTE VIŠE: Bend U pol’ 9 kod Sabe predstavlja novi album u Tvornici kulture

Novi aranžman koji se nalazi na albumu rezultat je uspješne suradnje Ane Opalić i producenta Konrada Mulvaja s kojim bend na ovom albumu po prvi put surađuje. Pjesma je plesna i radiofonična, a producent Mulvaj ritam mašinom pomaknuo je bendovsku zvučnu sliku prema plesnom podiju.

Tvoji starci me vole te pjesme s novog albuma Sve je ovo igra u izdanju Aquarius recordsa i ostale hitove, poslušajte uživo 17. listopada u Velikom pogonu Tvornice kulture.

Ključne riječi (tagovi): - - - -

1 thought on “Svratite na tradicionalni obiteljski ručak uz Sabe i novi singl Tvoji starci me vole

Comments are closed.