kompilacija navijačkih pjesama "svijet voli pobjednike" :: croatia records :: 2022.

Svijet voli pobjednike – navijajte za Vatrene u Kataru uz najveće hrvatske navijačke hitove!

Uoči zadnje utakmice u skupini F Hrvatska – Belgija koja će odlučiti koja će reprezentacija otići u osminu finala Svjetskog nogometnog prvestva koje se igra u Kataru, u prodaju je puštena kompilacija najboljih navijačkih pjesama nazvana “Svijet voli pobjednike”. Kompilacija je nazvana po jednoj od istaknutijih navijačkih pjesama, a nosi jasnu poruku – hoćemo pobjedu!


Nakon preokreta i sjajne pobjede Vatrenih nad Kanadomnabrijavanje za sraz koji će odlučiti sudbinu naše nogometne reprezentacije može početi i to uz navijačke hitove poput Srce vatrenoSvijet voli pobjednike, Neka pati koga smeta, Nije u šoldima sve, Moja domovina, 8 slova, Lijepa li si, Poljubi zemlju i Večeras je naša fešta. A svoje mjesto na kompilaciji zaslužila je i Jutrom kad se budim, nova pjesma popularnih Zaprešić boysa. A ako Vas zanima utakmica Hrvatska – Belgija, više o njoj, kao i gdje ju možete gledati, doznajte ovdje.

Kompilacija “Svijet voli pobjednike” na jednom mjestu donosi sve navijačke hitove

Zlatnom odličju orijentiranog naziva, digitalna i CD kompilacija Svijet voli pobjednike sastoji se od najpopularnijih pjesama koje se jednoglasno pjevaju na tribinama, među navijačima, ali i u domovima svih koji prate utakmice hrvatskih reprezentacija. Našu malu naciju od približno četiri milijuna izbornika već je zahvatila navijačka groznica. Tako da je ovo idealna kompilacija za navijanje u nastavku pohoda Vatrenih na jedino odličje koje nam nedostaje na Svjetskim nogometnim prvenstvima.

U svijetu smo poznati po raspjevanim navijačima, domoljubnom naboju i ludoj atmosferi. A upravo takav doživljaj približava kompilacija navijačkih pjesama Svijet voli pobjednike. Dodajmo da je ona nastala je u suradnji Croatia Recordsa i Croatia Airlinesa, a urednik izdanja je Danijel Matkov.

Hrvati će zbog Vatrenih disati kao jedan. A u ovim nekarakterističnim okolnostima održavanja prvenstva mnogi će utakmice gledati okupljeni u adventskim fan zonama, u kafićima, kućama i stanovima, gdje će ova kompilacija pokazati svoju važnost i kvalitetu domoljubnih pjesama. Kompilaciju najboljih navijačkih pjesama Svijet voli pobjednike možete poslušati na svim digitalnim platformama. Također, možete ju kupiti putem web shopa Croatia Recordsa po cijeni od 69 kuna ili 9.16 eura.

VIDEO: Thompson – Lijepa li si :: Nered & Zaprešić Boys – Srce vatreno :: Hrvatski Band Aid – Moja domovina

Tagged