elvis stanić I 2022.

Svestrani glazbenik Elvis Stanić najavljuje novi album i datume turneje!

Elvis Stanić, jedan od najboljih domaćih suvremenih gitarista i harmonikaša, najavljuje novi album “Insomnia”. A tom prigodom kreće na turneju na kojoj će se zaustaviti u Čakovcu, Šibeniku, Zadru i Zagrebu. Dodajmo da je “Insomnia” prvi Elvisov album u četiri godine, a on ne skriva uzbuđenje zbog njegovog skorašnjeg izlaska.


Nakon četiri godine veselim se što mogu najaviti naš novi album Insomnia ili Nesanica. To je motiv koji nam je svima bio blizak u posljednje dvije godine. A iz neprospavanih noći nastala je potpuno nova i potpuno drugačija glazba od onog što smo svirali niz godina.

Uz Elvisovu glazbu se jednostavno isključite i predajte se užitku

“U tom introvertnom vremenu, okrenuvši se samom sebi, pronašao sam neke druge, drugačije zvukove. Možda su više i bliže progressive jazzu, jazz rocku ili smooth atmosphere žanru. Naravno, ponovno se glazbeno mičemo dalje i pokušavamo dignuti ljestvicu, da tako kažem, malo više. Sve to ćemo predstaviti uživo na promotivnim koncertima u Čakovcu, Šibeniku, Zadru i Zagrebu. Ako vas zanima što smo novog zakuhali, dođite kušati i čuti. Isključite se i jednostavno prepustite glazbi”, poručio je Elvis.

Na albumu uz vođu projekta Elvisa Stanića gostuju i Alba Nacinovich, Ivan Popeskić, Damjan Grbac i Branimir Gazdik. Insomnia će svjetlo dana ugledati krajem travnja 2022. godine, a do tada u glazbi Elvis Stanić group možete uživati na koncertima u Čakovcu, Šibeniku, Zadru i Zagrebu. Za sve koncerte će naknadno biti najavljen datum. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama na adresi elvis-stanic.hr.

Video: Elvis Stanic Group – The Graceland

Tagged