franka - sve dok sanjaš

Sve dok sanjaš – novi singl hrvatske pop zvijezde Franke – Za mene najposebnija pjesma do sada!

Sve dok sanjaš novi je singl hrvatske pop zvijezde Franke, a pjesma je istinska nasljednica Frankinog velikog hita S tobom! Tako su je nazvali glazbeni kritičari koji su je čuli, kao i glazbenici koji su radili na singlu Sve dok sanjaš.

“Za mene najposebnija pjesma do sada! Kad sam prvi put kod Branimira Mihaljevića u studiju čula prve taktove klavira, imala sam isti osjećaj kao kada sam čula S tobom. Znala sam da je ta pjesma moja, da su mene te note pronašle!”, rekla je Franka.

Video spot predstavlja predivnu priču o krugu života gledanu očima majke, a prikazanu kroz godine, tj. sva četiri godišnja doba.

Glazbu i aranžman potpisuje Branimir Mihaljević, a tekst Nenad Ninčević – sjajan i provjereni autorski tim. Za pjesmu je snimljen i video spot u režiji Sandre Mihaljević i Igora Ivanovića, koji je premijerno prikazan na Frankinom YouTube kanalu.

Styling i kreativu potpisuje Jasenka Tudor Bevanda, šminku Kristina Hošnjak, a frizuru Salon Franić. Spot, prepun specijalnih efekata tvrtke Mirnovec, sniman je dva dana u slovenskoj Logarskoj Dolini.

“Priznajem, jedna sam od onih trudnica koje žele taj dio sebe zadržati dalje od svih, to je za mene najprivatniji, najemotivniji i najosjetljivji period života, ali toliko sam sretna pošto smo nas Dvoje snimili ovaj spot, i što će Nama zauvijek ostati kao uspomena na najljepše trenutke. U ovoj pjesmi mogu se pronaći mnogi: supružnici, partneri, prijatelji, roditelji, djeca – svi oni koji nekoga neizmjerno vole”, dodala je Franka.

Ključne riječi (tagovi): - - - - -

1 thought on “Sve dok sanjaš – novi singl hrvatske pop zvijezde Franke – Za mene najposebnija pjesma do sada!

Comments are closed.