dječji zbor ckim online 2020

Sva djeca koja vole pjevati mogu se prijaviti u online Dječji zbor CKIM-a

Dječji zbor CKIM-a, ne gledajući na nastalu tešku situaciju u kojoj smo se svi našli i dalje održava redovite online probe dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom od 20 sati. Osim što pjevaju, članovi zbora se druže na način da raspravljaju o školi, lijepim uspomenama sa pravih proba i koncertima koje su imali.

Djeca svakodnevno komuniciraju međusobno i sa svojom dirigenticom Galinom Veličko u Whatsapp grupi, gdje razmjenjuju glazbu, crteže, posjete svjetskim online muzejima i dr.

Dječji zbor CKIM-a poziva svu djecu koja imaju želju i volju da se pridruže ONLINE ZBORU! Koliko god ova situacija nije uobičajena za probe zbora, idemo vidjeti i pozitivnu stranu nastalog… Djeca koji su daleko od Zagreba – iz drugih dijelova Hrvatske i svijeta – mogu se okupiti zajedno na jednom mjestu, družiti se, pjevati i dijeliti informacije o glazbi.

Sva djeca koja žele i vole pjevati slobodno neka se prijave u Online Zbor CKIM-a na mail galinavelicko555@gmail.com ili na broj telefona 091 600 1355.

Također, pokrenute su i glazbene online radionice koje uključuju sate pjevanja, glazbenu edukaciju i druge zanimljivosti iz glazbe.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - -