časopis "studentska mreža" / logo 2020.

Studentska mreža – novi časopis koji donosi bitne informacije za studente

Kako bi se probrinuo da bitne informacije dođu do studenata, Centar za razvoj mladih zagrebačkim studentima predstavlja časopis “Studentska mreža”. Informiranost studenata o raznim aspektima studentskog života od iznimne je važnosti onima koji se ne oslanjaju samo na diplomu kada je u pitanju pronalazak posla po završetku fakulteta.

Studenti nerijetko ni na višim godinama studija nisu upoznati s mogućnostima koje im se pružaju. A niti ne znaju da već od prve godine studija bez obzira na (ne)iskustvo mogu biti aktivni studenti. Tako će svojim radom doprinijeti poboljšanju studentskog standarda i time si obogatiti životopis i istaknuti se na tržištu rada.

Časopis će imati pet rubrika – Studij, Studentski život, Institucije, Virtualni svijet i Posao pa će studenti uskoro imati najvažnije informacije na dlanu. Vrhunac projekta zagrebačkim će studentima biti predstavljen uživo na najfrekvetnijim studentskim lokacijama i studentskim domovima. Upravo je prema njima i usmjeren cijeli projekt pa će se listajući stranice imati priliku upoznati sa Sveučilištem u Zagrebu i svim njegovim dijelovima, ostvariti brojne studentske pogodnosti. Nadamo se i osigurati si bolji položaj u društvu tijekom studija i nakon njega.

Više informacija bit će dostupno na Facebook stranici Studentska mreža, kao i na CERM-ovim mrežnim stranicama na adresi cerm.hr. Tamo će studenti, ali i svi drugi moći pratiti razvoj Studentske mreže.

Tagged