kad sve ovo završi, prvo ću - unison - 2020

Što će prvo napraviti Mia Dimšić, Luka Nižetić i Aljoša Šerić kada sve ovo završi?

Unison – hrvatski glazbeni savez i dalje postavlja jedno od važnijih pitanja ovih dana – barem psihološki važnijih obzirom da svi željno iščekujemo trenutak kad će sve ovo završiti i planiramo dane slobode. Pitanje glasi dakle – Što ćeš prvo napraviti kad sve ovo završi? Naši glazbenici, osim što svaki dan sviraju i pjevaju u sklopu projekta #OdSobeDoSobe i na taj način unose veselje i dobro raspoloženje u karantenske dane, imaju i prilično jasne i konkretne planove o prvim minutama slobode. Na pitanje što će prvo napraviti kad sve ovo završi, Mia Dimšić odgovara da najprije planira popiti kavu u kafiću. Zasitila se one koju sama sebi napravi unutar četiri zida pa mašta o odlasku na kavu s mlijekom s ekipom.

Luka Nižetić planira dvije stvari – prvo izgrliti i izljubiti sve oko sebe, a onda se planira baciti u viško more i kako kaže, ne namjerava dva dana izlaziti van iz mora.

A Aljoša Šerić također ima u planu grljenje i to – roditelja. Mama mu je slavila nedavno rođendan i teško mu je palo što ju ne može zagrliti. Drugi dio plana je nešto drugačiji. Što je to, sasvim ljudski i iskreno što Aljoša planira, zajedno s odgovorima Mie i Luke, pogledajte u videu na YouTube kanalu Unisona. A mi nastavljamo dalje istraživati koji su planovi domaćih glazbenika kad sve ovo završi. Do tada #OstaniteDoma.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -

1 thought on “Što će prvo napraviti Mia Dimšić, Luka Nižetić i Aljoša Šerić kada sve ovo završi?

Comments are closed.