stjepan lach - ne mogu odoljeti - 2020

Stjepan Lach predstavlja ljubavnu priču u novom singlu “Ne mogu odoljeti”

Ime Stjepan Lach već je dobro poznato svim ljubiteljima dobre glazbe, a vjerujemo kako će nakon sljedećeg singla skrenuti dodatnu pažnju na sebe. Pjesma “Ne mogu odoljeti” autora Đure Ravenšćaka predivna je ljubavna priča koju, kako Stjepan otkriva, radosno proživljava u vlastitom životu. Upravo zbog toga pjesmu uspješno donosi slušateljima kroz autentičnu i uvjerljivu interpretaciju.

“Autor pjesme Đuro Ravenšćak pisao je pjesmu iz vlastitog iskustva, ali kad sam ju prvi puta čuo, činilo mi se kao da je pisao o baš mom životu. I danas sam, nakon gotovo tri godine braka sa suprugom Jelenom, zaljubljen kao i prvog dana, a možda i više budući da je naša obitelj nedavno dobila još jednog člana. Uz suprugu i dva sina proživljavam najljepše trenutke svog života, koji su kroz ovu pjesmu predivno opjevani”, otkriva nam Stjepan Lach.

Pjesmu je aranžirao Domagoj Pavin, za prateći video spot zaslužan je Josip Ninković dok je kadrove s glumcima Klarom Paradžik i Mariom Lončarićem snimio Zdravko Terkeš.

“Uvijek me veseli izbor lokacije snimanja spota, a ovaj put smo se odlučili za ušće rijeke Neretve koje je u ovo vrijeme godine posebno lijepo. Osim toga, pjevačke dijelove snimili smo studijski i time cijelu priču i vizualno podigli na visok nivo kvalitete i estetike. Nadam se da će se što više ljudi pronaći u ovoj pjesmi jer će to značiti da su i oni pronašli svoju sreću”, poručuje Stjepan.

Singl je izdan u nakladi Stjepanovog novog izdavača Aquarius recordsa.

Stjepan Lach – Ne mogu odoljeti

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -