stjepan lach - ja nisam taj - 2021.

Stjepan Lach pjesmom “Ja nisam taj” nastupit će na Zagrebačkom festivalu

Među debitantima na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu pažnju svakako izaziva Stjepan Lach, mladi pjevač koji iza sebe ima već niz uspješnica, a često ga možemo gledati i na malim ekranima u emisiji A strana. Pjesmu “Ja nisam taj” potpisuje iskusni zadarski kantautor Zoran Mišolongin kojem ovo nije prva glazbena suradnja sa Stjepanom.

“Zorana i mene spojila je moja rodna Pitomača. Nakon što smo se upoznali na koncertu u sjećanje na Dragu Britvića, jednog od najvećih hrvatskih tekstopisaca, prva pjesma koju je Zoran radio za mene bila je izvedena na pitomačkom festivalu Pjesme Podravine i Podravlja. Tada je pao dogovor da ćemo raditi na tome da se suradnja nastavi i sa pop singlom i danas, gotovo dvije godine kasnije, možemo reći da smo to i ostvarili”, rekao je Stjepan.

Iako je situacija s pandemijom koronavirusa znatno otežala rad glazbenika, Stjepanu je ovo već drugi singl snimljen doba korone. Studijskim poslom i ovog je puta ravnao Domagoj Pavin koji potpisuje aranžman, dok je za spot zaslužan Josip Ninković. Singl Ja nisam taj izdan je u nakladi Aquarius recordsa, a Stjepan do kraja godine najavljuje i album prvijenac. O Stjepanu doznajte više na njegovoj Facebook stranici.

Video spot smo snimili u Jazz & cabaret barua Kontesa, a rađen je po uzoru na jedan holivudski film. Vjerujem da će svi ljubitelji istog prepoznati o kojem je filmu riječ… U spotu se između ostalih pojavljuje i zagrebačka glumica Tena Pataky s kojom sam pohađao Školu pjevanja Husar & Tomčić. Veseli me što će pjesma dobiti i svoj vizualni dio koji će sigurno naglasiti njenu poruku. Nadam se da će se Zagrebački festival održati krajem travnja kako je i planirano te da će taj događaj označiti konačan povratak glazbe ondje gdje i pripada – na pozornice”, dodao je Stjepan Lach.

Video: Stjepan Lach – Ja nisam taj

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -