stjepan lach - zauvijek I 2022. I dvorac pejačević virovitica I foto: josip ninković

Stjepan Lach, mentor ovogodišnje emisije “Zvjiezde pjevaju”, predstavlja novi singl “Zauvijek”

Omiljena TV emisija “Zvijezde pjevaju” od subote, 19. ožujka 2022. godine ponovo je s nama, a po prvi put u ulozi mentora naći će se i pjevač Stjepan Lach! A za show tijekom kojeg ćemo upoznati pjevačko umijeće osmero zvijezda, kako teku pripreme te što kaže o svojoj partnerici, voditeljici emisije HTV-a “Dobro jutro, Hrvatska”, Maji Ciglenečki Stjepan kaže: “Maja i ja kliknuli smo na prvu. Mislim da u tome veliku ulogu igra to što smo u sličnim životnim okolnostima. Oboje smo mladi roditelji, a poveznica nam je i HRT. Volimo poslove koje radimo i željni smo učenja, rasta i daljnjeg napredovanja. Gajimo sličan smisao za humor. Tako da su naše probe produktivne, ali i zabavne”.


Koje pjesme ćemo moći čuti u njihovoj izvedbi, Stjepan nam nije smio otkriti prije početka emitiranja. Posebnost je i to što će se ovogodišnja sezona emitirati uživo, a vjerujemo da će nas ovaj par osvojiti svojim izvedbama, ali i zabaviti. “Iza mene je pet godina vokalne izobrazbe u Školi pjevanja Husar & Tomčić te puno nastupa kroz A stranu, mjuzikle itd. Maja mi je prva učenica, ali čini mi se da mi uloga mentora dobro stoji. Volio bih da nošeni vašim glasovima što više vremena zajedno uživamo u emisiji”, dodao je Stjepan Lach.

No nisu “Zvijezde pjevaju” jedino što Stjepan radi

On nam donosi i novi spot za pjesmu Zauvijek koja se nalazi na njegovu albumu prvijencu Više od ljubavi objavljenom u studenom 2021. godine u nakladi Aquarius recordsa. S obzirom da je nit vodilja cijelog albuma ljubav i ova pjesma donosi predivnu priču u kojoj će se zasigurno lako prepoznati svi oni sretno zaljubljeni.

Zauvijek mi je najdraža pjesma s albuma i jako me veseli njen izlazak. Nalazimo se u zahtjevnim vremenima i ljudima će dobro doći nešto ovako lijepo i toplo poput ove pjesme. Goran Kovačić upakirao je pjesmu u odličan aranžman, a spot je sniman u mojoj rodnoj Virovitici. Prekrasno obnovljeni dvorac obitelji Pejačević i kurija grofa Jankovića u Kapeli Dvor poslužili su kao najljepša kulisa za koreografiju plesača Marija Jukića“, otkrio je Stjepan. O Stjepanu više doznajte na njegovom Facebook profilu.

Video: Stjepan Lach – Zauvijek

Tagged