stella šolaja & the vanillas / 2021.

Stella Šolaja i njezin bend “The Vanillas” predstavljaju pjesmu “Whatever Happens, Happens”

“Whatever Happens, Happens” naziv je nove pjesme koju predstavlja hrvatska glazbenica s njemačkom adresom Stella Šolaja i njezin bend “The Vanillas”. “Pjesma govori o maštanju, sanjarenju i zamišljanju da vas netko pomete s nogu i odvede negdje gdje nikada prije niste bili. Ideja je to bajkovite romanse koja spaja opasnost, avanturu i znatiželju”, rekla je Stella.

Pjesmu prati video spot kojeg je bend sam snimio i to na Stellin 22. rođendan. “Sami smo snimili video u restoranu navečer na moj 22. rođendan. Imali smo ideju da radnja uključi priču o tome kako se četiri žene iz potpuno različitih života susreću i ostvaruju prijateljstvo. Baš kao što se okupio naš bend The Vanillas. Ponekad ste na pravom mjestu u pravo vrijeme. Iako se čini da vam ništa ne ide kako treba, na kraju postaje jasno da je sve bilo suđeno”, dodaje Stella Šolaja.

Djevojke koje čine pop grupa The Vanillas dolaze iz različitih kultura

Uz Stellu tu su sestre Kay i Sorang te Dani. Ideja o bendu nastala je kroz glazbenu suradnju Stelle i Sorange. No, kako je njihov rad rastao, zamolili su Dani i Kay da im se pridruže. Djevojke su talentirane kantautorice koje stvaraju izvrsne pjesme koje njihova publika vrlo lako i dobro prihvaća. One su spoj Kube, Kolumbije, Tajlanda i Hrvatske i svaka na svoj način daje poseban pečat grupi.

“Naša ljubav prema Lofiju, sintesajzerima i disco glazbi inspiriranoj 80-ima, kao i izvođačima poput Timbalanda, Blondie, Selene Gomez, Conan Gray, Taylor Swift pa čak i K-Pop umjetnika, daje nam nove ideje za pjesme. Individualne smo i iskrene. Kroz The Vanillas dijelimo ljubav na jedini način na koji znamo – kroz glazbu”, rekla je Stella.

Band je dosad objavio tri pjesme – Pink Sunsets, Break Me i najnoviju Whatever Happens. S novim singlom pod nazivom So Vanilla grupa ponovno kreće u glazbenu avanturu koja će se nadovezati na njihovu dosadašnju karijeru. Inače, Stellu Šolaju hrvatska javnost poznaje po nastupu u sedmoj sezoni hrvatskog Supertalenta u kojem je dospjela do finala te po nagradi Večernjakova domovnica. Naime, Stella je 2020. godine osvojila nagradu Večernjakova domovnica u kategoriji Glazba. Bend The Vanillas možete pratiti na njihovom Youtube kanalu.

Video: Stella Šolaja & The Vanillas – Whatever Happens, Happens

Tagged