pedja bajović - kino sc zagreb 2020

Stand-up komičar Pedja Bajović oduševio publiku showom “Najbolji’ sat i kusur”

Stand-up komičar Pedja Bajović oduševio je showom “Najbolji’ sat i kusur” brojne ljubitelje vrhunskog domaćeg humora i tako obilježio velikih 15 godina karijere. Kompilacijom fora iz predstava “S nogu* (*sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije)”, “Muškarac (o parenju i razmnožavanju)” i “Rok trajanja”, Pedja je u svom stilu satire i prozivanja i javnih i nepoznatih osoba te društvenih pojava, objasnio ovdašnju svakodnevicu, žensko – muške odnose, obiteljski život kao i aktualnu medijsku i političku scenu.

Kako je i najavio, trajanje nastupa – kusur – ovisi o publici, koja ga shvativši ozbiljno svoju ulogu, doslovno nije puštala s pozornice svojim pljeskom i smijehom više od 120 minuta.

“Iako je ova velika večer označila moj početak kraja ili kraj mog početka, večeras se nije dogodilo ništa drugačije od uobičajenog! Došli su dobri ljudi željni dobre zabave. Ja takvima na sceni pružim najbolje od sebe, a večeras su me oni nagradili smijehom i pljeskom. Onima koji su ovo večeras propustili, ne mogu pružiti nikakvu utjehu osim želje za više sreće drugi put! A kada će se to dogoditi – ne znam ni ja!”, nakon nastupa je, iscrpljen, ali i nasmiješen, rekao Pedja Bajović.

O Pedji Bajoviću

Pedja Bajović od 2005. godine imao je par tisuća nastupa u 30 zemalja i više od 250 gradova, koje je obišao, nagrada za najboljeg stand-up veterana, ulazak u završnicu natjecanja za najduhovitiju osobu na svijetu, javna snimanja vlastitih stand-up produkcija, kao i prvi domaći cjelovečernji stand-up show na engleskom jeziku.

Neupitno je da će ovaj komičar i producent nastaviti pomicati granice domaće stand-up scene, a sve to uz aktivno ismijavanje i nasmijavanje svih oko sebe – na malim, velikim, lokalnim, svjetskim, privatnim, poslovnim, javnim pa i televizijskim nastupima. I upravo je ovo zadnje ono što Pedja najavljuje kao veliku novinu.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged