ivana starčević i kristijan beluhan - ponekad mi daš :: 2021.

Spot za pjesmu “Ponekad mi daš” nagrađen na Danima hrvatskog filma

Završili su 30. Dani hrvatskog filma, a u kategoriji Najboljeg namjenskog filma nagradu je odnio redatelj Dalibor Barić za spot “Ponekad mi daš”. Podsjetimo, to je drugi singl benda Rakete, iza kojeg stoje Ivana Starčević i Vladimir Mirčeta, a koji su objavili u suradnji s Kristijanom Beluhanom. Pjesma “Ponekad mi daš” nastala je dosta davno, priznaju Ivana I Vlado… Ali baš zato im je posebna, jer “okuplja neke od najdražih suradnika”.


“Prije svega, Vlado i ja smo autori glazbe. Marta Muždalo i ja smo autorice teksta, a aranžman je uz Vladu radio Jura Ferina. Dodat ću da su za produkciju bili zaduženi Vlado Mirčeta, Jura Ferina i Pavle Miholjević. Jako bitan naš pridruženi član, vrsni pjevač Matija Antolić, još jednom oplemenio pjesmu svojim prekrasnim vokalima. I naravno tu je naš gost Kiki Beluhan. A savršeni video na kraju je sklopio Dalibor Barić“, rekla je Ivana Starčević.

Suradnja Raketa i Kristijana Beluhana je došla “dosta prirodno”

Suradnja s Kikijem, objašnjava Ivana, došla je dosta prirodno: “Kako je Vlado puno s njim surađivao u Mayalesima, tako sam i ja s Kikijem već više puta pjevala duete i koncerte. Vlado je dobio ideju da bi ova pjesma mogla biti muško-ženski duet i da bi to trebali biti Kiki i ja. Meni se to učinilo kao sjajna ideja.”

“Pjesma mi je odmah zvučala nekako japanski. A s obzirom da ja jako volim Japan, bila je to istinska ljubav na prvo slušanje. Drago mi je što je i redatelj spota Dalibor Barić imao istu impresiju pa u spotu ima dosta japanskih motiva. Ivana i ja dugo surađujemo i prijateljujemo. Ona je predivna svestrana umjetnica i predivno pjeva. Imamo dobru kemiju i slične glazbene estetike. Fan sam Raketa od samog početka”, dodao je Kristijan Kiki Beluhan. Više informacija o ovom sjajnom pjevaču doznajte na njegovoj Facebook stranici. A što rade Rakete, provjerite na njihovom Facebook profilu.

VIDEOSPOT: Rakete & Kristijan Beluhan – Ponekad mi daš

Tagged