snježno kraljevstvo 2 / cinestar arena zagreb / 2019.

Snježno kraljevstvo 2 – premijerno prikazan Disneyev crtić u Areni Zagreb

Snježno kraljevstvo 2 je konačno sa nama! Nakon dugih šest godina, ponovno su se otvorila vrata kraljevstva, a tamo su nas opet dočekale neustrašiva princeza Ana i kraljica Elza! Svečana premijera iščekivanog Disneyevog filma “Snježnog kraljevstva 2” održana je 19. studenoga 2019. godine u kinu CineStar Arena Zagreb.

Premijeri filma nazočila je glumačka postava koja je sudjelovala u sinkronizaciji hrvatske inačice filma. Među njima su se na premijeri pojavili Sementa Rajhard i Kristina Krepela, Ronald Žlabur, Andrej Dojkić, Goran Grgić, Maja Posavec, Urša Raukar i Toma Medvešek.

Tu su se još našli i Ivana Starčević, Branko Smiljanić, Rina Radmilov, Matija Cvek te redateljica sinkronizacije Anja Maksić Japundžić. A premijeru nisu propustile ni brojne osobe iz javnog života – Jelena Veljača, Mia Melcher, Lucija Lugomer, Marijana Mikulec i mnogi drugi.

Zašto se Elza rodila s čarobnim moćima? Istina o prošlosti čeka je na putovanju u nepoznato, u začaranu šumu i Tamno more daleko izvan Arednedla. Odgovori je zovu, ali istodobno i prijete njezinom kraljevstvu. Zajedno s Anom, Kristofom, Olafom i Svenom, Elza kreće na opasno, ali i fascinantno putovanje. U filmu Snježno kraljevstvo (Frozen) Elza se bojala da su njezine moći previše za ovaj svijet. U Snježnom kraljevstvu II (Frozen 2), mora se nadati da su dovoljne. Dodajmo, crtić u zagrebačka kina stiže u četvrtak, 21. studenoga 2019. godine u distribuciji 2i Filma, a više o filmu doznajte na Wikipediji.

Video: Snježno kraljevstvo 2 – trailer

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - - -