ženska priča 2019 / marijana perinić. željko pervan, nik titanik, arijana čulina

Smijeh je lijek – sa smijehom u još jednu sezonu Ženske priče

U klubu Sax! otvorena je sedma sezona zabavnog talk-showa Ženska priča, na kojem je komičarka i spisateljica Marijana Perinić ugostila poznate znalce na temu Smijeh je lijek Željka Pervana, Arijanu Čulinu i Nika Titanika.

Svi željni smijeha uživali su na otvaranju sedme sezone Ženske priče u rasprodanom klubu Sax!, za što su zaslužni gosti večeri koji su pričali o svom bogatom opusu dugogodišnjeg nasmijavanja Hrvata.

U dvosatnom razgovoru s komičarkom Marijanom Perinić, naš najpoznatiji komičar, scenarist i glumac Željko Pervan prokomentirao je, u svom dobro poznatom stilu, trenutnu političku, gospodarstvenu i društvenu situaciju, nepresušne muško-ženske odnose i odgovorio na mnogobrojna pitanja iz publike te ujedno najavio svoj novi stand up comedy show Izlazak iz ormara, koji će se održati u velikoj dvorani KD Vatroslava Lisinskog 1. i 2. veljače 2020. godine, za koje će se zasigurno tražiti karta više.

Arijanu Čulinu, splitsku glumicu, komičarku, spisateljicu i slikaricu, publika najviše pamti po liku Goge Biondine, koja je godinama, i to jednom tjednom, komentirala društvena događanja u emisiji Glamour Caffe. Arijana trenutno priprema mjuzikl u Zagrebu, ali i nastupa u autorskim predstavama Ajme nama s njima i Varaš ga, a ne ostavljaš ga!

Spisateljica iza sebe ima opus od osam knjiga, od kojih možemo izdvojiti Šta svaka žena triba znat o onim stvarima, svojedoban bestseller napisan u formi kratkih priča o muško-ženskim odnosima.

>>> PROČITAJTE VIŠE: Nik Titanik: Kronika hrvatske gluposti – retrospektivna izložba karikatura

Svakako je bilo zanimljivo poslušati poznatog ilustratora i karikaturista, kroničara hrvatske gluposti Nika Titanika, koji je otkrio sve tajne dobre karikature te podijelio svoja neugodna iskustva zbog pronicljivog, direktnog i sarkastičnog tematiziranja političke satire. Nik već godinama crta za jedan hrvatski dnevni list, i to dvije karikature dnevno – političku i sportsku, a kako sam kaže, s obzirom na stanje u državi, sumnja da će mu ikada nestati inspiracije.

U utorak 24. rujna u Mimari slavi 25 godina svog rada, i to kroz Retrospektivnu izložbu probranih karikatura političara, estradnjaka, ali i svojih pomno osmišljenih likova Štefice Jambriščak i Mije Sadomazođubrilovića.

Bila je to još jedna uspješna, i to prva ovosezonska Ženska priča, a iduću očekujemo 29. listopada s nekim novim, zasigurno zanimljivim licima.

Vrijedno je spomenuti da je sav prihod od ulaznica doniran Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -

1 thought on “Smijeh je lijek – sa smijehom u još jednu sezonu Ženske priče

Comments are closed.