slonoff - ponekad | 2023.

SlonOff, ska-reggae bend, objavljuje svoj drugi singl naziva “Ponekad”

Ska-reggae bend “SlonOff“ nakon predstavljanja te izlaska na glazbenu scenu prvim singlom “Pizza”, upravo je objavio i svoj drugi singl! A to je zarazni ljetni hit koji odiše energijom i čistom zabavom. Pod nazivom “Ponekad”, ova pjesma je pravo osvježenje u vrućim ljetnim danima. Kombinacija veselih ritmova ska glazbe i dubokog duha reggaea, stvara savršeni spoj za sve ljubitelje uživanja u ljetu.


SlonOff je poznat po svojim živahnim nastupima i iznimnom talentu za stvaranje zaraznih melodija. Njihov mali orkestar, sačinjen od trube, trombona i ostalih tradicionalnih ska-reggae instrumenata, donosi poseban zvuk koji će zasigurno prenijeti osjećaj veselja i slobode svakom slušatelju. A nova pjesma Ponekad ne samo da će vas podsjetiti na bezbrižne dane provedene s prijateljima na plaži, već će vas potaknuti na ples i uživanje u ritmu. Ovaj zarazni glazbeni motiv pruža savršeni zvuk za zabave i opuštajuće trenutke ispod sunca.

Bend SlonOff su u svom novom hitu uspjeli uhvatiti duh ljeta i prenijeti ga na svoje slušatelje. Ova pjesma će vam sigurno izmamiti osmijeh na lice i natjerati vas da zaboravite na sve brige, barem na neko vrijeme. Ne propustite priliku da se prepustite zvuku SlonOffa i njihovom ljetnom hitu Ponekad. Pustite glazbu, okupite prijatelje i uživajte u nezaboravnom ljetnom iskustvu uz ovaj neodoljivi ska-reggae bend. Više o ovom bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: SlonOff – Ponekad

Tagged