skunk anansie 2019

Skunk Anansie odlučila veliku europsku turneju prebaciti na 2021. pa samim time i zagrebački koncert

Grupa Skunk Anansie ipak je odlučila veliku europsku turneju prebaciti na 2021. godinu pa samim time i zagrebački koncert koji će se održati 16. svibnja u Domu sportova. Nakon fantastičnog nastupa na Šalati prošlog srpnja grupa Skunk Anansie uvrstila je Zagreb na drugi dio velike slavljeničke turneje “25 Live @ 25” kao jedan od rijetkih gradova u kojima će nastupiti dva puta. Nažalost, s obzirom na aktualnu situaciju sa pandemijom korona virusa, tour je s kraja ove godine prebačen na proljeće 2021., kada se originalnom rasporedu pridružuju još tri nastupa. Bend će od svibnja do srpnja 2021. godine održati čak 41 koncert, a Zagreb je jedini grad naše regije koji će ih opet ugostiti i jedini u krugu od 650 kilometara, točnije do Milana. Usporedo s turnejom, u rujnu 2020. će se pojaviti i “It Takes Blood And Guts”, biografija frontwoman Skin, koju je napisala zajedno s hvaljenom novinarkom Lucy O’Brien.

2019. godine Skunk Anansie je predstavio sjajan singl What You Do For Love, koji se pokazao kao fanovski koncertni favorit, a 7. veljače 2020. pridružila mu se oštra i moćna pjesma This Means War koju je i publika na stadionu Šalata imala prilike čuti uživo. Odličan live spot sniman je na turneji i na idealan način uvodi grupu u sljedeću veliku kreativnu fazu.

Skunk Anansie već drugu godinu obilježavaju četvrt stoljeća rada noseći svoje ogromne hitove na put oko svijeta

Povratak u Zagreb 16. svibnja 2021. obilježit će sve najvažnije pjesme iz repertoara, uključujući i nove singlove poput Hedonism, Weak, I Can Dream, Twisted, Charlie Big Potato, Secretly, Because Of You, Brazen (Weep), Charity, Tear The Place Up, Secretly, The Skank Heads, Yes It’s Fucking Political te već spomenute What Do You Do For Love i This Means War.

Dosad kupljene ulaznice za najavljeni koncert koji se trebao održati 19. studenog 2020. vrijede za novi termin, svi kojima on ne odgovara mogu ostvariti povrat svog novca od sada do 11. listopada i to na mjestu gdje su obavili kupnju. Ulaznice za novi datum nalaze se u prodaji po staroj, early bird cijeni, od 200 kuna sve do 19. studenog. Od 20. studenog do 15. svibnja 2021. ulaznice će koštati 230, a na dan koncerta 260 kuna.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a) te sva prodajna mjesta Eventima.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - -

1 thought on “Skunk Anansie odlučila veliku europsku turneju prebaciti na 2021. pa samim time i zagrebački koncert

Comments are closed.