skunk anansie - 25 live @ 25 tour - 2021.

Skunk Anansie odgodili turneju – zagrebački koncert bit će 11. ožujka 2022.

Grupa Skunk Anansie preselila je cijelu europsku turneju pa tako i zagrebački koncert na sljedeću, 2022. godinu. Tako se nadamo da će novi susret s zagrebačkom, ali i hrvatskom publikom dogoditi 11. ožujka 2022. u Domu sportova.

Nakon fantastičnog nastupa na Šalati u srpnju 2019., grupa Skunk Anansie uvrstila je Zagreb na drugi dio velike slavljeničke turneje “25 Live @ 25” kao jedan od rijetkih gradova u kojima će nastupiti dva puta. Nažalost, s obzirom na aktualnu situaciju s pandemijom koronavirusa, tour je ipak prebačen na 2022., a Zagreb zasad ostaje jedini grad naše regije koji će ih p
onovo ugostiti.

Povratak u Zagreb 11. ožujka 2022. obilježit će sve najvažnije pjesme iz repertoara Skunk Anansiea, uključujući i nove singlove poput Hedonism, Weak, I Can Dream, Twisted, Charlie Big Potato, Secretly, Because Of You, Brazen (Weep), Charity, Tear The Place Up, Secretly, The Skank Heads i Yes It’s Fucking Political. Također, moći ćete poslušati i posljednje singlove What Do You Do For Love i This Means War. Više o bendu doznajte na njihovoj mrežnoj stranici na adresi skunkanansie.com.

Dosad kupljene ulaznice vrijede za novi termin, svi kojima on ne odgovara mogu ostvariti povrat svog novca od 15. do 31. ožujka i to na mjestu gdje su obavili kupnju. Ulaznice za novi datum nalaze se u prodaji po cijeni od 230, dok će na dan koncerta za ulaz trebati platiti 260 kuna. Prodajna mjesta su Dirty Old Shop, Rockmark, Aquarius CD Shop i Dallas Music Shop Rijeka te sva prodajna mjesta Eventima.

Video: Skunk Anansie – Weak

Ključne riječi (tagovi): - - -