boris štok - još jednom :: foto: tanja kanazir :: 2022.

Singlom “Još jednom” Boris Štok predstavlja svoj novi album “3”

“Neka ovaj komad neba za nas bude svijetlo koje ispunit će mrak”, stihovi su nove pjesme “Još jednom” koju pjeva Boris Štok, za nagradu Porin nominirani hrvatski glazbenik. A nju od sada možete slušati na svim streaming servisima u sklopu njegovog novoobljavljenog albuma “3”!


“Melodija gudača cijelo ljeto mi nije izlazila uz glave. Pjesma ima taj retro-vinatge talijanski ugođaj, kao da je izašla iz starih serija i filmova. Ona je svojevrsni hommage Moloku i italo-discu. Čim sam krenuo slagati harmonije i tekst vokal je odmah sjeo iz prve,a zatim smo Darko Tervelić i ja u studiju dobili i refren, aranžman i sve se nekako zaokružilo vrlo brzo.

Pjesma “Još jednom” je plesna i jako melodična

Ako je suditi prema reakcijama publike na posljednjem koncertu u zagrebačkom klubu Sax!, vjerujem da će se i ova studijska verzija svima jako svidjeti!”, rekao je Boris o svojem novom singlu kojeg već tradicionalno prati i vrlo zanimljiv video spot. “Spot je radio Dario Radusin. I drugačije je estetike od onih mojih uobičajenih spotova… Snimali smo u šumi, tijekom dnevnog, ali i noćnog svijetla. I tako smo dobili taj malo pomaknuti SF ugođaj”, rekao je Boris Štok.

Ovaj istaknuti glazbenik s riječkom adresom o nasljedniku hvaljenog albuma Uvijek dio mene iz 2020. godine je ispričao: “Puno sam materijala napravio i nasnimio zadnjih godinu, dvije pa mi je bila želja da zaokružim tu priču i objavim album sada, kako bih iduće godine objavio još jedan, ali s nešto drugačijim zvukom i produkcijom. Sve se okreće digitaliji i singlovima. Ali tko zna, možda ove pjesme jednoga dana izađu i na tiskanom mediju”, dodao je Boris.

Dodajmo da album 3 donosi i Borisovu verziju pjesme slavnog George Michaela Jesus To A Child: “Radi se o izvedbi s orkestrom koju sam snimio i napravio sa Oljom Dešićem povodom koncerta u čast Ivici Vrkiću, svim riječkim glazbenicima dragog prijatelja i glazbenog urednika radija Rijeka, koji je bio veliki fan George Michaela”, otkrio je Boris Štok. Pred Borisom je još jedno uzbudljivo razdoblje promocije novog albuma te brojni live nastupi. A prvi kreće već u četvrtak, 15. prosinca 2022. godine, u Kući umjetnosti Arsen u Šibeniku. Više o ovom glazbeniku doznajte na njegovoj mrežnoj stranici na adresi borisstok.com.

VIDEO: Boris Štok – Još jednom

Tagged