she loves pablo - crumble - 2020

She Loves Pablo predstavlja animirani video spot za pjesmu Crumble

Umjesto velikog koncerta koji se trebao održati u svibnju, zagrebački bend She Loves Pablo poklanja novi animirani video spot nastao u viziji i izvedbi animatorice i ilustratorice Ire Bulić (Nisam tapir). “Crumble” je treći singl s aktualnog albuma “Death Threats From Future Self” izdanog početkom godine.

Iza originalnog brenda “Nisam tapir” stoji Ira Bulić. Diplomirala je Animirani film na Odsjeku za animirani film i nove medije na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu. Bavi se ilustracijom, dizajnom, character dizajnom te autorskom i komercijalnom animacijom za filmove, TV reklame, videospotove itd. Montažu videospota potpisuje Valent Balun.


“Od prve sekunde znali smo da radimo pjesmu kakvu nismo nikad dosad. Došla nam je potpuno prirodno, napravili smo ju u jednoj probi, a mislim da je najveći odmak od nekakvog stila koji je prepoznatljiv za nas. U skladu s tim, htjeli smo i da spot bude nešto drukčije od svega dosad i tu je Ira odradila fenomenalan posao”, opisuje proces Leonard Klaić, bubnjar benda koji stoji i iza produkcije, miksa i masteringa albuma, dok je snimanje odradio Mark Mrakovčić.

Vinil albuma Death Threats From Future Self (Dostava Zvuka / Dirty Old Label) u prodaji je u Dirty Old Shopu po cijeni od 100 kuna. Digitalno izdanje dostupno je putem Youtube kanala i Bandcamp stranice benda, kao i na svim streaming servisima.

O bendu She Loves Pablo doznajte na njihovoj Facebook stranici.

She Loves Pablo – Crumble

Tagged