She Loves Pablo / House of Pablo Live Session / 2021.

She Loves Pablo kroz House of Pablo Live Session donosi dozu “riffova”

Zagrebački groove rockeri She Loves Pablo kroz “House of Pablo Live Session” fanovima otvaraju vrata svog prostora za probu, od milja zvanog “Pablara”, u kojem se tesao njihov prepoznatljiv zvuk i nastali svi dosadašnji materijali.

She Loves Pablo više od 15 godina čine perjanicu domaće stoner rock scene, svakim novim izdanjem dižu ljestvicu kvalitete i s nevjerojatnom lakoćom nadmašuju sva očekivanja. Već su nekoliko puta potvrdili da su predodređeni za velike svjetske pozornice, ali kada je riječ o koncertnoj atmosferi i odnosu s publikom, vrlo se lako ističu među bendovima srodnog zvuka.

Da su ljubav prema glazbi i fanovi to gorivo koje pokreće motor ove opasne mašine dodatno pokazuje poziv publici da kroz energični live session osjete kako je to biti dijelom She Loves Pablo svakodnevice.

Live session donosi šest pjesama – četiri singla s odlično prihvaćenog aktualnog albuma Death Threats From Future Self, istoimeni singl s prethodnog izdanja Try Mandarin, a You Won’t Go To Heaven When I Eat Your Ghost vraća u 2015. kada je snimljena House of Pablo Vol. 1 kompilacija.

She Loves Pablo live session samo je prvi u nizu…

Kroz šest pjesama bend isporučuje duplu dozu masnih riffova, skladno višeglasje i vokalne egzibicije frontmena zbog kojih će vam njihovi koncerti uživo još više nedostajati. A ekskluzivno najavljujemo da nas u niskom startu nas čeka još nekoliko iznenađenja bendova iz House of Pablo kolektiva.

Bend čine Domagoj Šimek (vokal, gitara), Dimitrije Đokić (gitara, prateći vokal), Nenad Gajić (bas, prateći vokal) i Leonard Klaić (bubnjevi). Više o bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Popis izvođenih pjesama na live sessionu

  1. Operator
  2. All Black
  3. You Won’t Go To Heaven When I Eat Your Ghost
  4. No Modest Line Holds Your Belief
  5. When It Stacks It Makes The Summer Black
  6. Try Mandarin

Audio snimanje i tehniku potpisuje Filip Pacak, dok je mix usavršio Leonard Klaić. Video su snimali Hrvoje Baudoin i Hrvoje Zubović, a montažu je odradio Hrvoje Baudoin.

Live session: She Loves Pablo at House of Pablo

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - -