sea star festival 2022.

Sea Star Festival održat će se u Umagu 2022. uz Cypress Hill i Dubiozu

Sudeći prema jačini borbe protiv pandemije koronavirusa i dojma da će 2021. biti godina povratka normalnom životu, Sea Star festival u dogovoru s izvođačima i partnerima, a sve u cilj osiguravanja maksimalno sigurnog događaja, prebacili su održavanje festivala na 2022. godinu!

Ujedno su i potvrdili nastupe svih dosad objavljenih headlinera. To su hip hop legende Cypress Hill praćeni s Amelie Lens, Dubioza Kolektivom, Meduzom i Umekom. Najavljen je i cijeli niz drugih glazbenika koji će nastupiti 27. i 28. svibnja 2022. godine u umaškoj laguni Stella Maris.


Novi festivalski termin ponovo će pomaknuti početak turističke sezone na kraj svibnja. Tako će na brojne pozornice, smještene tek nekoliko metara od mora, dovesti fantastična glazbena imena koja već neko vrijeme imaju Umag zapisan u svojim kalendarima. Tu su jedan od najvećih hip hop sastava u povijesti Cypress Hill, techno superzvijezda Amelie Lens i talijanska hit senzacija Meduza.

Tu je i najveći bend naše regije Dubioza Kolektiv, slovenski elektronski mag Umek i prvo rap ime regije Vojko V. Oni i dalje predvode ovaj veliki glazbeni festival godine. Njima uz bok nastupe su ponovo potvrdili Kuku$, Buč Kesidi, Farrago, Tijana T, Insolate, Buntai, Marcel, Andrea Ljekaj, Bronski, DJ Gumja i TRIAD. Dodajmo da će još imena biti potvrđeno u sljedećim mjesecima.

Sve ulaznice, smještaji i prijevozi za Sea Star Festival kupljeni dosad vrijedit će i za izdanje 2022. godine

“Nakon više od godine festivalske tišine nadali smo se Sea Starovom povratku u 2021., ali za ponovni susret s Umagom i Istrom morat ćemo pričekati još malo. Srećom, kraj pandemiji je sad jasno vidljiv. To ćemo najbolje osjetiti slaveći život ovog srpnja na velikoj proslavi 20. godišnjice Exita na Petrovaradinskoj tvrđavi. Izuzetno nam je drago što smo uspjeli re-bookirati sve headlinere za 2022.! No, tu novim imenima nije kraj!”, rekla je ekipa EXIT tima.

Sigurnost publike, izvođača i radnog osoblja na samom festivalu i u Umagu, kao i otvorene granice, mogućnost putovanja i izostanak mjera fizičke distance svakako su ključni preduvjeti za organizaciju događaja. No, kako je Sea Star prvi veliki festival sezone, čak i uz optimizam istaknut od strane Vlade Republike Hrvatske glede procijepljnja stanovništva, ne može se garantirati siguran događaj za kraj svibnja. Stoga je pomicanje na 2022. izraz odgovornosti svih uključenih u organizaciju.

U prodaji se već nalaze novi kontingenti ulaznica po cijeni od 259 kuna

To je ušteda od 30% od finalne cijene, a kupiti se mogu u sustavu Entrio. U ponudi se nalaze i VIP Gold ulaznice po cijeni od 750 kuna. Njih potražite na mrežnoj stranici Seastarfestival.com te u sustavu Entrio. Informacije o ponudi smještaja i prijevoza bit će objavljene naknadno.

Svi kupci ulaznica, smještaja i prijevoza za 2020. i 2021. kojima novi datumi Sea Stara ne odgovaraju moći će ostvariti povrat novca. Sva pravila i proces refundacije bit će uskoro objavljen na službenoj mrežnoj stranici Sea Star Festivala.

Video: Dubioza Kolektiv Live – Sea Star Festival 2020.

Tagged