saša matić :: extra koncert godine - dva života :: arena zagreb :: listopad 2022. :: foto: božidar banov

Saša Matić dvije večeri zaredom napunio Arenu Zagreb, a s njim je pjevalo više od 20.000 ljudi

Rasprodati najveću hrvatsku dvoranu dvije večeri zaredom mogu samo rijetki, a među te velikane se upisao i Saša Matić. Zagrebačka Arena dva dana zaredom je “gorjela” od siline emocija uz jedinstveni vokal ove velike regionalne zvijezde!

Opet su se stvorile gužve na zagrebačkom Laništu i opet je zavladala euforija. Uzbuđeni obožavatelji oba su dana formirali dugačke redove pred dvoranom jer su svi oni htjeli biti dio spektakla – Extra koncerta godine – Dva života. A dodajmo da se drugi koncert Saše Matića u Areni Zagreb organizirao jer se za prvi nije tražila samo ulaznica više, kako se obično kaže. Tražile su se tisuće i tisuće njih! Svi su oni željeli biti dio najavljenog spektakla koji je Saša Matić poklonio svojim obožavateljima u sklopu proslave dva desetljeća karijere.

Njegov izlazak na veliku pozornicu zagrebačke Arene popraćen je dugotrajnim i glasnim ovacijama. A Saša Matić im je uzvratio nizajući svoje velike hitove, poput legendarnog Kralja izgubljenih stvari do novijeg Ti i ja, s njegovog zadnjeg albuma Dva života. I sinoć je Saša, po svom dobrom običaju, dodatno oduševio publiku i s gostima iznenađenja. Naime, pozornicu je podijelio s Milicom Todorović i Lexington Bandom.

Pod dubokim dojmom i Matić i publika napustili su zagrebačku Arenu… Sve do nekog novog susreta…

“Nakon svega mogu se samo još jednom zahvaliti svojoj predivnoj publici – činite me najsretnijim čovjekom na svijetu. Energija koja je obje večeri nastala u dvorani bila je jednostavno nevjerojatna. Bila je gotovo opipljiva… Podijelili smo neke nezaboravne trenutke, jer sreća se uvijek više osjeti, a tuga lakše preboli kada se podijeli. Iz Zagreba nosim uspomene za cijeli život”, rekao je Saša Matić nakon dvodnevnog glazbenog spektakla, iza kojega je stajao Extra FM. Više o Saši Matiću doznajte na Wikipediji.

“Kakve dvije večeri… Arena Zagreb je uvijek veliki zalogaj, ali zato je i zadovoljstvo veće. Čestitam Saši Matiću na koncertima o kojima će se još dugo pričati. Isto kao što se još uvijek spominju i oni od prije četiri godine. Posebno mi je drago što smo s našim slušateljima podijelili još jedno posebno glazbeno iskustvo”, dodao je Antonio-Luka Radanović, direktor Extra FM-a.

A zadovoljstvo nisu skrivali ni brojni posjetitelji. “Bio sam već prije na Matićevom koncertu i znao sam da to vrijedi ponoviti. Odlično sam se proveo”, rekao je mladi Zagrepčanin nakon koncerta. A u mnoštvu smo zatekli i Matićeve obožavatelje iz daleke Kanade: “Stigli smo u Hrvatsku u posjet rodbini i odmah smo nabavili ulaznice za koncert. Rijetko koji glazbenik zna napraviti takvu atmosferu, bilo je trenutaka za naježiti se!”

VIDEO: Saša Matić – Uskršnji koncert na beogradskoj tvrđavi Kalemegdan :: 19. travanj 2020.

Tagged