grupa "best" i sandra perković - anđeli

Sandra Perković, proslavljena sportašica, glavna je glumica u novom spotu grupe Best

Pjesma “Anđeli” najnoviji je singl splitske grupe Best s kojim ujedno najavljuju svoj prvi studijski album koji će nositi ime “Jasno ko’ dan”, a glavnu ulogu u novom spotu zaslužna je proslavljena sportašica Sandra Perković! Prijateljstvo Sandre i grupe Best traje već nekoliko godina, a upoznali su se na jednom vjenčanju gdje je Sandra bila gost. Također, Marino i Sandra su se prvi put okušali u vožnji električnih scootera, a kako je to izgledalo pogledajte u spotu.


“Još tada nam je obećala da će nam glumiti u spotu i evo, par godina nakon, ispunila je svoje obećanje. Sandra se super snašla ispred kamere, bolje od nekih glumaca. Tijekom snimanja po Splitu nije mogla proći niti jedna scena da joj se netko nije javio ili tražio da se slika s njom. Ona je svima izašla u susret po tom pitanju. Također, ovim putem se zahvaljujemo svima koji su pomogli u realizaciji ovog divnog spota”, rekli su iz benda Best.

Spot je sniman u splitskoj staroj jezgri, a potpisuju ga Dragan Novaković i Bruno Bilonić, dok se za styling se pobrinula poznata splitska stilistica Silvija Dvornik.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged