valerio & alen vitasović - milijuni srca :: navijačka pjesma I 2022.

S nogometnom himnom “Milijuni srca” smo uz Hrvatsku pred utakmice u Ligi nacija

Valerio i Alen Vitasović kroz navijačku himnu “Milijuni srca” šalju podršku našoj nogometnoj reprezentaciji pred utakmice Lige nacija. Budući da su pred nama preostale dvije utakmice Vatrenih, kako se bolje zagrijati za njih nego s novom navijačkom himnom ovih izvrsnih istarskih glazbenika.


Podsjetimo, Hrvatska nogometna reprezentacija ovoga četvrtka, 22. rujna, igra protiv Danske na stadionu Maksimir u Zagrebu. A već u nedjelju, 25. rujna Vatreni igraju protiv Austrije na stadionu Ernst Happel u Beču. Obje utakmice s nestrpljenjem iščekujemo nakon uspješnog lipnja, kada je naša reprezentacija ostvarila pobjede protiv Danske u Kopenhagenu i Francuske u Parizu. Dancing Bearove istarske snage šalju pozitivnu energiju i podršku našim nogometašima pred važnim utakmicama sezone koje ćemo svi popratiti.

Valerio i Alen Vitasović nedavno su ujedinili svoja navijačka srca

Na suradnju ih ne navelo ovogodišnje nadolazeće Svjetsko prvenstvo u nogometu, a sada predstavljaju svojo sjajnu kolaboraciju. Riječ je o novoj nogometnoj himni Milijuni srca u koju su pretočili svu svoju ljubav koju osjećaju prema sportu, a naročito prema nogometu. Nema sumnje da će masa od gotovo četiri milijuna ljudi disati kao jedno i bodriti našu hrvatsku nogometnu reprezentaciju i na ovom prvenstvu.

Milijuni srca je navijačka rokerska pjesma koju sam snimio u duetu s istarskom glazbenom zvijezdom Alenom Vitasovićem. Alen i ja poznajemo se dugi niz godina jer oboje živimo u Puli, a njegove pjesme slušam još od malih nogu. Čast mi je što smo snimili zajednički duet jer ga jako cijenim kao glazbenika čije će pjesme živjeti vječno. Naša pjesma namijenjena je za hrvatsku nogometnu reprezentaciju za koju želimo da na prvenstvu postigne što bolji uspjeh. Pošto smo oboje zaljubljeni u nogomet i veliki smo navijači Vatrenih s užitkom smo snimili ovu pjesmu. Nadamo se da će zajednička emocija svih nas pomoći našim nogometašima da zaigraju baš onako kako samo oni znaju”, poručio je Valerio. Dodajmo da je Valerio koji nedavno za Dancing Bear objavio svoj aktualni solo singl Piz na škini. A u njoj govori o težini nesretne i iskrene ljubavi… Valeria Ricchiuta možete pratiti putem njegove Facebook stranice.

Pjesma “Milijuni srca” napravljena je sa željom da pomogne Vatrenima

“Drago mi je da sam ovu navijačku pjesmu snimio s izvanrednim istarskim mladim pjevačem Valerijom. Nas dvojica jako volimo nogomet, a pogotovo hrvatsku reprezentaciju. Radujem se njihovim dobrim rezultatima i nadam se da će ova pjesma također pridonijeti uspjehu naše reprezentacije”, poručio je istarski glazbeni velikan Alen Vitasović. Više o ovom velikom istarskom glazbeniku doznajte na njegovom Facebook profilu.

Glazbu najnovijeg singla Milijuni srca potpisuje Bruno Krajcar, tekst Ante Majić dok je za aranžmane zaslužan Mauro Giorgi. Iza pratećeg video spota koji na savršen način dočarava pravu ljubav prema sportu stoji MedVid produkcija.

VIDEO: Valerio & Alen Vitasović – Milijuni Srca

Tagged