s lajn kruz - ti, ja i sunčan dan | foto: mile mijač | 2023.

S Lajn Kruz, mladi sinjski reper, predstavlja svoj novi singl “Ti, ja i sunčan dan”

Sinjski reper S Lajn Kruz predstavlja singl “Ti, ja i sunčan dan”, koji se nalazi na njegovom posljednjem EP-u “Komarci na plaži”. Pjesma je oda jednostavnosti ljetnog dana i malim stvarima koje krase najljepše uspomene koje će nas grijati do sljedećeg ljeta. A on je ujedno i preporuka kako najbolje iskoristiti bablje ljeto pred nama…

Tekst za pjesmu potpisuje S Lajn Kruz, dok produkciju, mix i mastering potpisuje Mile Mijač iz Cave Studija. Za snimanje, režiju i montažu videospota zaslužan je tim iz sinjskog RakijaCrewa, koji se rado prisjeća cijelog iskustva: “S Lajn je već od prije poznat našoj kameri. Tako da ovaj socijalni eksperiment i nije bio nekakav pothvat. Uloge su bile podijeljene prije snimanja, a glumci su se dobro snašli. Moramo se zahvaliti majci prirodi koja nas je poslužila i počastila lijepim vremenom, vjetru koji je bio strog ali pravedan, sinjskoj pivovari na eliksiru zvanom Edek te nerednim turistima što su nam ulazili u kadar. Bez vas to ne bi bilo to! Nadamo se da će vam se video svidjeti i da ćete uživati u njemu kao što smo i mi dok smo ga snimali!”

Podsjetimo, EP Komarci na plaži sastoji se od šest pjesama čji je cilj prvenstveno zabaviti i nasmijati slušatelja. Pjesme od kojih se izdanje sastoji poslužile su kao “ispušni ventil” kroz koji S Lajn Kruz opisuje svoje probleme iz svakodnevice. Ali na sebi svojstven veseo i šašav način. I sve je to popraćeno pitkim ljetnim melodijama i plesnim ritmovima. Produkciju, mix i mastering izdanja potpisuje Milan Mijač iz Cave Studija u Sinju. Na EP-u gostuju legenda BiH hip hopa Hza, mlada sinjska pjevačica Lara Stipanović aka Layla, Afterini iz GM teama. I dodajmo, na saksofonu je bio Mislav Norac. Album je dostupan Bandcamp stranice.

VIDEO: S Lajn Kruz – Ti, ja i sunčan dan

Tagged