ronald braus i mila elegović - rovinj art & more - 2021.

Rovinj Art & More – festival koji spaja zaljubljenike u glazbu, pokret i scenu

Treće izdanje festivala “Rovinj Art & More” dokazalo je da umjetnost okuplja. Ali i na vrlo poseban način spaja sve zaljubljenike u glazbu, pokret i scenu. Rovinj ovaj događaj pamti i pod nazivom “Ronald Braus i gosti”, na kojemu su i prethodnih godina, gostovale brojne poznate osobe.

Travnjak hotela Monte Mulini i stara jezgra u pozadini bili su savršena kulisa ovog događaja. A Ronald Braus, inače i direktor ovog Festivala, zaslužan je za spektakularnu večer prepunu emocija. A bogat sadržaj održan pod zvijezdama, oduševio je sve prisutne koji će ovaj događaj još dugo pamtiti.

Prva gošća, a ujedno i suvoditeljica, bila je Mila Elegović, koja je nekoliko puta napomenula kako je riječ o pomirbenom koncertu. S obzirom na nekoliko godina zatišja kada je riječ o ovom eventu, bila je vidno sretna i uzbuđena jer se vratila. No, kako ni najbolje ozračje ni prekrasna priroda bez ljudi ne znači ništa, valjalo ju je ispuniti dobrom glazbom i izvođačima.

Ronald Braus, pokazao je svu umjetnost režije i organizacije festivala Rovinj Art & More

A ovaj festival već tradicionalno počiva na provjerenom receptu – red glazbe, red glume, red pjesme. Modna revija i izlazak manekenki u večernjim haljinama koje je dizajnirao Ivica Skoko uz poznate modele predvođenje Zvončicom Vucković i Danijelom Gračan, oduševile su publiku. Divne frizure rad su Prime vision salona iz Zagreba uz potporu brenda Nashi Argan. Ivici je ovo druga suradnja s festivalom i očito je da će postati tradicija.

Uz glumicu Milu Elegović, poznato i rado viđeno lice u Rovinju, publiku je svojom izvedbom oduševila sopranistica Barbara Suhodolčan izborom arija iz opereta i mjuzikla. Gostovao je i glumac Rade Radolović s izvedbom jednog ulomka iz predstave Furbačuna 2. Nastupio je i mladi makedonski pjevač David Temelkov, koji je svojim divnim glasom ugodno iznenadio publiku. Naravno, sve uz izvrsnu pratnju orkestra predvođenog Darijanom Ivezićem.

Emotivna i nezaboravna večer poput ove, samo je najava za idući Festival. Rovinj Art & More stvara uspomene u najljepšim ambijentima, s najkvalitetnijim sadržajem i prekrasnim društvom. Više informacija o festivalu doznajte na službenoj Facebook stranici.

Tagged