intelligent music project - ronnie romero - intention - eurosong 2022

Ronnie Romero koji predstavlja Bugarsku na Eurosongu 2022 komentira Miu Dimšić i Konstraktu

Ronnie Romero, aktualni pjevač legendarne grupe Rainbow, s bendom Intelligent Music Project predstavljat će Bugarsku na Eurosongu 2022. Tako će Roni u Torinu nastupiti s pjesmom “Intention”, no, uspio je naći vremena da prokomentira predstavnice iz Hrvatske i Srbije. Podsjetimo, Hrvatsku će predstavljati Mia Dimšić s pjesmom “Guilty Pleasure”, a Srbiju glazbenica Konstrakta s “In corpore sano”.


Podsjetimo, natjecanje za pjesmu Eurovizije ove se godine održava u talijanskom Torinu. Polufinala su zakazana za utorak i četvrtak, 10. i 12. svibnja, dok će se veliko finale održati u subotu, 14. svibnja, u Pala Alpitour Areni. Više o ovom glazbenom natjecanju doznajte na službenim stranicama na adresi eurovision.tv.

Što Ronnie misli o pjesmama Mie i Konstrakte?

“Ovo je prelijepa, zaista prelijepa melodija. Nema ništa kompliciranije nego pjevati i nastupati sam na sceni. Ali u isto vrijeme tako pravi izvođači zaista pokazuju svoj talent. Mislim da će postići značajan uspjeh”, rekao je Ronnie Romero za Miu Dimšić i njezinu pjesmu “Guilty pleasure.

Konstrakta je iznenađujuća i drugačija! Koncept, tekst… Sviđa mi se kako je interpretirala ovaj rizičan projekt s puno samopouzdanja. U vremenu kada svi žele biti neko drugi, ovo je veoma osvežavajuće. Sjajna je pjevačica. Da ove godine gledam Eurosong kao običan fan, sigurno bi dobila od mene mnogo bodova”, rekao je Romero za Konstraktu, predstavnicu Srbije, o čijoj neobičnoj pjesmi In Corpore Sano već danima priča cijela regija. O Konstrakti ili Ani Đurić više doznajte na Wikipediji, a Ronniea možete pratiti na njegovom Facebook profilu.

Video: Intelligent Music Project and Ronnie Romero – Intention

Video: Konstrakta – In Corpore Sano

Tagged