rokotok 2022 - domagoj jakopović ribafish

RokOtok 2022 ulazi u zadnji tjedan plivanja – u Punti na Krku održat će se završna manifestacija

RokOtok 2022 ulazi u zadnji tjedan plivanja u kojem će Ribafish završiti treću fazu projekta. Tjedan je to koji će se pamtiti kao onaj u kojem je po prvi put u Hrvatskoj plivanjem povezano 50 naseljenih otoka.

Projekt #Rokotok koji je proglašen najljepšom pričom ljeta, bliži se svom kraju. Nakon ovogodišnjeg starta iz Privlake i prvog druženja na otoku Viru, uz manje i veće izazove na moru i kopnu, koje je uspješno rješavao uz pomoć svoje vrijedne i spretne posade i divnih otočana, Domagoj Jakopović Ribafish je do danas doplivao do 48 hrvatskih naseljenih otoka.

U ovoj posljednjoj, trećoj fazi projekta RokOtok, uz Ribafisha je zaplivalo tridesetak plivača

Na moru su ih pratile brodice, ali i dupini. A na otocima je Rokotočane dočekalo više od 1600 djece i još toliko odraslih. Ono zajedničko druženju na svim otocima jest uspješno realizirana želja Ribafisha, da s okupljenim klincima popriča o važnosti očuvanja mora i kopna, flore i faune i da ih potakne da više vremena provode u međusobnim te druženjima s roditeljima. Sve ih je motivirao i da zajedno (o)čiste plaže te druženje u prirodi začinio avanturom skrivanja geocachea.

I u trećoj fazi realizacije projekta sve je prošlo dobro, a zacrtani cilj je ostvaren. Od neplaniranih izazova važno je spomenuti tek jedan neugodan ubod ose na Iloviku i puknutu japanku na Olibu. Pred Ribafishom i Rokotočanima su još neosvojene Unije, Susak i otočić Košljun. S potonjeg Ribafish u utorak, 26. srpnja, pliva do finalne destinacije – Punta na otoku Krku. A tamo će se održati i završno druženje na rivi kod kućica – nemojte kasniti, počinje u 18 sati! Svi mali i veliki klinci su pozvani pridružiti se i veseliti se zajedno sretnom završetku projekta #Rokotok. Više o projektu doznajte na mrežnoj stranici na adresi rokotok.hr.

Tagged