roko vušković - ne dam na nas - 2021.

Roko Vušković, talentirani saksofonist, predstavlja singl “Ne dam na nas”

Kantautor Roko Vušković predstavlja novi singl i spot “Ne dam na nas”, u kojem se pojavljuje i trenerica i influencerica Lucija Baban. Roko novim singlom domaćoj glazbenoj sceni nudi zaokruženi glazbeni koncept u kojem se ovaj diplomirani saksofonist i multiinstrumentalist publici predstavlja autorskim pjesmama pop izričaja.

Odličan prateći bend s gudačkom sekcijom svirački je sjajno interpretirao glazbu. A nju je zajedno s Rokom skladao Tonći Sviličić na Rokov tekst, a pjesmu je producirao Jan Šinjor Cvetković. Ovo je peti singl mladog i šarmantnog glazbenika koji osim što sklada, predaje saksofon u glazbenoj školi. Uz to, okušao se i u postavljanu mjuzikla “Šuma Striborova”, izvedenog u zagrebačkom kazalištu Komedija.

“Inspiraciju za ovu pjesmu pronašao sam u onom dobrom osjećaju izokrenute stvarnosti koji je u meni pobudila jedna osoba. Tekst sam napisao na Braču odakle vučem korijene, a kamo odlazim uvijek kad se zaželim mira i samoće. Taj otočki zrak mi budi kreativnost koju gradska vreva i svakodnevne obaveze lako zatome”, rekao je Roko. Dodao je i da je “presretan što će napokon ponovno zasvirati sa svojim bendom”. A njega čine vrsni glazbenici čiji je najjači motiv publici prirediti energičnu svirku koju će dugo pamtiti.

Videospot u režiji Izoom produkcije sniman je u samoborskom Bunkeru te u apartmanu Upper Town

Spot je uljepšala fitness trenerica i influencerica Lucija Baban. Ona nije krila oduševljenje suradnjom: “Sretna sam što je moje prvo pojavljivanje u videospotu baš s Rokom čija mi se glazba i inače jako sviđa. Osim što je sjajan glazbenik, krasi ga neposrednost i ugodan karakter pa je na snimanju vladala opuštena atmosfera.”

Roko Vušković trenutno vrijedno radi na novim pjesmama. One će s već objavljenim Ima boljih, Ni u snovima, Još jednom i Tvoj je trag u meni biti objavljene na albumu prvijencu “kojem se jako veseli”. Više o Roku doznajte na njegovoj Facebook stranici.

Video: Roko Vušković – Ne dam na nas

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -