rodeo - imperator - 2021.

Rodeo, novi indie rock bend, predstavlja svoj prvi singl i spot “Imperator”

Rodeo je u gradu! Novo indie rock ime na domaćoj sceni predstavlja se kroz prvi singl “Imperator” objavljen za diskografa Dostava Zvuka. Peteročlani bend poigrava se elementima jazza i progresije uz vješto nadmetanje sanjivog vokala i zaigranog ritma.


Rodeo je indie rock bend čiji su članovi već ostavili traga na nezavisnoj domaćoj sceni u solo i drugim projektima. Čine ga Romana Pavliša (vokal), Dejan Halusek (bas gitara, gitara), Marko Kuhar (bubanj, perkusije), Luka Osrečak (gitara) i Hrvoje Štefanić (trombon).

Imperator je izlika, razlog i poticaj

“On je dozvola za šutnju i kazna za pokušaj. Morem nedaća plovi na luksuznoj jahti, a istovremeno dok gladnima daje, njima se i hrani. Iz beznačajnih riječi stvara velike priče koje očaravaju i privlače priproste glave, a one razborite vječito more”, objašnjavaju članovi benda Rodeo. Više o ovom indie pop bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Imperator osvaja nevjerojatnom lakoćom ulaska u podsvijest slušatelja, pjesma se razvija kroz spretno isprepletanje neočekivanih glazbenih elemenata, a nagovještaj zvuka benda unosi svježinu u moru već provjerenih glazbenih formula. Singl, kao i mix, snimio je Dražen Gavrilović u studiju Pod.room dok master potpisuje Pavle Miholjević. Video spot, čija je namjera “duboko propitkivanje svijesti, svog unutarnjeg glasa i odnosa prema sebi samom”, djelo je Dinka Šimca. Više informacija o Dostavi Zvuka doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Video: Rodeo – Imperator

Tagged