rodeo - no cigar - 2021.

Rodeo, hrvatski indie rock band, predstavlja svoj novi singl i spot “No cigar”

Nova snaga domaćeg indie rocka, peteročlani bend Rodeo, predstavlja drugi singl “No Cigar” posvećen svima kojima je u ludilu koje nas okružuje jedino preostalo sanjariti. Drugi singl ostaje na tragu “Imperatora”, ali ovog puta samouvjereni glas isprepliće se sa sanjivom trubom i grooveastim dionicama. Tako nenametljivo pohranjuj glavnu temu pjesme u uho slušatelja na nekoliko dana.

“No Cigar” pomalo teatralno osvještava, propitkuje i na kraju dovodi do spoznaje. Sve se to događa kroz glazbeni igrokaz melodije i vokala i metaforične video priče. U njoj slobodu dobivaju oni koji su se nekad usudili sanjariti drugačije.

“S kraljevskih postolja sad dvorske lude zabavljaju ljude. One uhvaćene s ukočenim rukama, kada žarka svjetla ispišu applause, šalje se daleko od društvene zabave. Jer zabava je samo za normalne. Pjesma No cigar je za sve umove zarobljene u vlastitim iluzijama i one osuđene zbog sanjarenja”, objašnjava nam Rodeo.

Singl i mix snimljeni su u studiju Pod.room koji vodi Dražen Gavrilović, dok snimanje vokala i master potpisuje Pavle Miholjević. Videospot i scenarij za isti djelo su Dinka Šimca. Grupa RODEO su Romana Pavliša (vokal), Dejan Halusek (bas gitara, gitara), Marko Kuhar (bubanj, perkusije), Luka Osrečak (gitara) i Hrvoje Štefanić (trombon). Više o bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Video: Rodeo – No cigar

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - -