robbie williams :: 2022.

Robbie Williams održava dva koncerta u pulskoj Areni – prvi koncert je rasprodan, a za drugi ostalo još samo 800 ulaznica

Veliki engleski pop pjevač Robbie Williams će u srijedu, 28. lipnja 2023. godine nastupiti u pulskoj Areni. A mi ćemo napomenuti da se u prodaji se nalazi posljednjih 800 ulaznica partera za ovaj koncert. Zato požurite po svoju ulaznicu i uživajte na koncertu Robbiea Williamsa u prekrasnoj Areni. Podsjetimo, prvi nastup koji će se održati u utorak, 27. lipnja, u potpunosti rasprodan. Također, rasprodana su i dva sektora ovog drugog koncerta. Dakle, u prodaji je posljednjih 800 ulaznica za sektor parter i to za koncert u srijedu, 28. lipnja. Cijena im iznosi 119 eura, a kupiti se mogu na prodajnim mjestima i na web siteu Eventima.


Ova dva ekskluzivna hrvatska datuma dio velike europske turneje XXV Tour 2023 – 25 Years Of Hits koja je počela 20. siječnja 2023. godine. U sklopu te europske turneje Robbie Williams će održati čak 50 koncerata. A Amfiteatar u Puli jedini je nastup u našoj regiji te jedan od rijetkih kojem su dodijeljena dva datuma. Sudeći prema set-listama s dvije svirke u bolonjskoj Unipol Areni, Robbie je doista na put ponio najveće hitove iz tri desetljeća duga karijere.

Nakon Hey How Yeah Yeah i Let Me Entertain You, proletio je kroz svoje pop klasike kao što su Angels“, Feel, Come Undone, Eternity, Rock DJ, Candy, Old Before I Die, Kids, No Regrets te nekoliko hitova iz Take That faze poput Do What U Like, Could It Be Magic i The Flood. Uz to, izveo je i covere Don’t Look Back In Anger grupe Oasis i She’s The One grupe World Partyja. Više o Robbieu Williamsu doznajte na stranicama Wikipedije.

VIDEOSPOT: Robbie Williams – Lost

Tagged