rita ora - how to be lonely - 2020.

Rita Ora se vratila i predstavila video spot za pjesmu “How To Be Lonely”

Nakon fenomenalnog početka 2020. godine i snimanja scena za nadolazeći film “Twist”, Rita Ora je isporučila i genijalni video spot za najnoviji singl “How To Be Lonely”! Kroz ovaj singl čiji je video režirao Dave Meyers, Rita Ora bori se sa svojim osjećajima, nesigurnostima i strahovima. Istovremeno uči kako voljeti samu sebe, a istu formulu preporučuje svima nama.

Singl “How To Be Lonely” napisao je dobitnik BRIT nagrade Lewis Capaldi, koji je ujedno zadužen i za gitarske dionice i back vokale na njezinom novom singlu. Riječ je o prvom glazbenom uratku koji je Rita Ora pripremila u 2020. godini.


“Putujući svijetom, radeći, doživljavajući različite zemlje i provodeći vrijeme konstantno na cesti, tijekom godina sam naučila kako uživati u svom društvu i cijeniti svaku interakciju. Ova pjesma inspirirana je različitim razdobljima iz mog života. U vremenima kada sam shvatila da smo svi jednako dragocjeni ljudi, a to je nešto što trebamo njegovati. Iako su veze istovremeno važne, odobrenje drugih ljudi nam nikada nije potrebno. Kada ste sami, sjetite se da ste vi dovoljni i da imate snage sami donositi svoje odluke”, poručila je Rita Ora.

Singl “How To Be Lonely” u prvom je tjednu prikupio preko 3 milijuna streamova

A to su brojke samo sa platforma Spotify i Apple. Dodajmo da je singl ušao i na globalnu radio airplay Top 100 ljestvicu. Rita Ora do sada je ostvarila impresivnu brojku od 7 milijuna prodanih singlova te prikupila preko milijardu streamova na Spotifyju samo s posljednjih 5 singlova. Posljednji, platinasti album Phoenix objavila je 2018. godine.

Oborila je sve rekorde s glavnim singlom Let You Love Me s kojim je ušla u povijest bitanske glazbene scene. Spomenuti singl bio je njezina 13. pjesma koja je ušla u TOP 10, čime je Rita postavila novi rekord britanske ljestvice kao pjevačica s najviše pjesama u TOP 10 najemitiranijih singlova. Od nadolazeći planova, vrijedi istaknuti kako će Rita glumiti i u nadolazećem filmu Twist uz Michaela Cainea i Lenu Headey. U njemu će glumiti Artfura Dodgera, lika iz romana Oliver Twist pisca Charlesa Dickensa. Više o Riti doznajte na stranicama Wikipedije.

Video: Rita Ora – How to be lonely

Tagged