reper iz sobe - jennifer | 2023.

Reper Iz Sobe singlom “Jennifer” uspješno spaja različite glazbene stilove, ali i najavljuje album “Unutra”

Prepoznatljiv po svom specifičnom glazbenom izričaju, Reper Iz Sobe novim je singlom naziva “Jennifer” vrlo uspješno spojio različite glazbene stilove. Tako ćete u njoj pronaći funk, neo soul, ali i hip hop… A što se tiče pjesme “Jennifer”, tamo daleko u Hollywoodskoj šumi nalazi se dio njegovog srca. Njezin savršen nosić, oči koje bi očarale svakog mangupa, baršunasti glas i stas, predmet su njegovih požuda. On je jedini koji ju zapravo poznaje i ne može zamisliti nikoga drugog uz svoje desno rame. Iako ju je viđao samo na ekranima, zna da je Jennifer ona koja nedostaje, koja čini njegov život potpunim, koji ga čini boljim…


Roko Sikavica, Sara Ivelić i Nika Barišić, mlade su nade hrvatskog glumišta koje je na jednom mjestu okupio ovaj hip-hop glazbenik povodom izlaska novog spota za pjesmu Jennifer! I dodajmo, pjesma će se naći na njegovom nadolazećem albumu Unutra, koji bi tijekom listopada 2023. godine trebao biti objavljen pod okriljem Menarta.

Prepoznatljiv po svom specifičnom glazbenom izričaju, Reper Iz Sobe i ovim je singlom spojio različite stilove poput funka, neo soula i hip-hopa. Pjesmu Jennifer, osim na ovoj stranici, možete slušati i na streaming servisima na linku bfan.link/jennifer. Više o ovom reperu doznajte na njegovoj Facebook stranici.

VIDEO SPOT: Reper iz sobe – Jennifer

Tagged