rage against the machine - public service announcement tour 2022 I arena zagreb - croatia

Rage Against The Machine otkazuje europsku turneju, a samim tim i zagrebački koncert!

Američki hard-rock bend Rage Against The Machine otkazao je sve europske i britanske datume turneje “Public Service Announcement”. Budući da RATM ne dolazi u Europu, shodno tome otkazuje se i zagrebački koncert. Podsjetimo, bend je trebao nastupiti u subotu, 17. rujna 2022. godine u Areni Zagreb.


Izjavu grupe Rage Against The Machine o otkazivanju turnere prenosimo u cijelosti: “Prema liječničkim uputama, Zack de la Rocha obaviješten je da se britanski i europski dio turneje Rage Against The Machine koji je planiran za kolovoz i rujan 2022. godine ne može nastaviti. S velikim razočaranjem objavljujemo otkazivanje koncerata. RATM će završiti svoje nastupe u njujorškom Madison Square Gardenu 11., 12. i 14. kolovoza, a zatim se Zack mora vratiti kući na odmor i rehabilitaciju. Letovi, putovanja i rigorozan raspored u Velikoj Britaniji i Europi jednostavno su preveliki rizik za potpuni oporavak. Žao nam je svih našim obožavatelja koji su godinama čekali da nas vide. Nadamo se da ćemo se uskoro ponovno vidjeti. Obratite se prodajnom mjestu za povrat novca za sve naše koncerte. Brad, Tim, Tom & Zack

Informacije o povratu novca za zagrebački koncert od Eventima: Povrat sredstava za kupljene ulaznice će biti AUTOMATSKI izvršen na terećenu karticu do 31. kolovoza 2022. godine. Nije potrebno slati zahtjev za povrat. Molimo uzmite u obzir kako je potrebno i do 15 radnih dana da povrat bude vidljiv na terećenoj kartici. Molimo da vezano uz povrat popratite i datum kupovine ulaznice, jer je nekada povrat iskazan pod tim datumom. Molimo Vas da popratite i da povrat nije iskazan kao iznos s minusom jer ga, ovisno o banci, nekada prikazuju kao storno uplate. Više o ovom slavnom losanđeleskom hard rock bendu doznajte na Wikipediji.

VIDEO: Rage Against The Machine – Bulls On Parade I Live At Finsbury Park, London I 2010.

Tagged