rage against the machine | public service announcement tour 2022 | arena zagreb croatia

Rage against the machine imaju najprodavaniji rock koncert godine u Hrvatskoj!

Najava prvog koncerta grupe Rage Against The Machine u Hrvatskoj izazvao je ogroman hype, ali potražnja za ulaznicama nadilazi sva očekivanja. U svega dva tjedna otišlo je više od 11.000 ulaznica, što ga čini daleko najprodavanijim i najtraženijim rock koncertom u Hrvatskoj. Na ovu jedinstvenu svirku, jedinu u regiji, već u ovom trenutku dolaze fanovi iz 25 zemalja i sa tri kontinenta. Tako će osim fanova iz Hrvatske, na koncert RATM-a koji će se održati u subotu, 17. rujna 2022. godine, doći i obožavatelji iz Italije, Švicarske, SAD-a, Australije, Njemačke, Velike Britanije, Skandinavije, Bugarske, Rumunjske i Grčke!

Nakon festivalske sezone Zagreb će sredinom rujna 2022. postati apsolutni koncertni epicentar ovih prostora. Zahvaljujući očekivano punoj Areni Zagreb u grad će stići minimalno desetak tisuća gostiju. Također, odabir Zagreba još jednom potvrđuje status nezaobilazna stanica za mnoge velike izvođače.

“Public Service Announcement”, najtraženija svjetska turneja, dolazi u zagrebačku Arenu 17. rujna

Kao specijalni gosti RATM-a nastupit će sjajan hip hop duo Run The Jewels. Dodajmo da će ovaj koncert ovog benda bit će jedini u regiji i krugu od najmanje 400 kilometara, uz daleko najpovoljniju cijenu ulaznica u odnosu na sve druge europske svirke.

Koncert grupe Rage Against The Machine u Zagrebu organiziraju Charm Music, Live Nation i LAA. Ulaznice se kupiti mogu kroz prodajni sustav Eventim, a u ponudi je još ostalo dva tipa ulaznica. To su tribine sjedenje 2 po 550 i tribine sjedenje 1 po 650 kuna. Više informacija o ovom rock bendu doznajte na Wikipediji.

Video: Rage Against The Machine – Bombtrack

Tagged