barbara kolar - gold fm - 2020

Radio Gold FM pokreće blagdanski maraton legendarnih božićnih hitova

Radio Gold FM pripremio je za svoje slušatelje pravu glazbenu poslasticu. Na sam Badnjak od 20 sati i te cijeli dan na Božić svirat će isključivo legendarni božićni hitovi.

A Barbara Kolar i Filip Riđički otkrili su svoje favorite. Na Goldu su odlučili otjerati sve Grincheve i napraviti pravu božićnu atmosferu. Nema boljeg načina od sviranja legendarnih hitova koji su toliko dobri da već desetljećima čine savršenu glazbenu kulisu za najljepše doba godine.

Možete li uopće zamisliti kićenja drvca, darivanje ili blagdansko ljenčarenje bez Georgea Michaela i njegove pjesme Last Christmas, Poguesa i Fairytale of New York, Let it snow pjevača Deana Martina ili bez pjesme Jingle bells legendarnog Franka Sinatre?! Naravno da ne možete.

“Moram priznati, moj guilty pleasure je Mariah Carey i pjesma All I want for Christmas! Čim krene, ne mogu si pomoći – cupkam i pjevam od prve sekunde!”, rekla je Barbara Kolar, voditeljica na Gold FM-u, dok njezin kolega Filip Riđički ima malo drugačiji ukus: “Ja volim Diletante i Božić dolazi! Toliko je neobična, punkerska, životna! A uz nju svakako i Poguese i Fairytale of New York! To je ta atmosfera, a istovremeno je i životna i pozitivna!’

filip riđički - gold fm - 2020

Kako je ovu godinu na izmaku najbolje što prije zaboraviti, Goldovci su odlučili stvoriti pravu oazu u kojoj svira samo odlična božićna glazba i u kojoj se družimo s najvećim glazbenim ikonama.

Ako Vas zanima više o radiju Gold FM, posjetite njihove mrežne stranice na adresi goldfm.hr.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -