one step away - sada je (naj)bolje - 2020

Punk rock bend One Step Away ima novi singl i videospot “Sada je (naj)bolje”

Progonjeni tezom da je prije bilo bolje, naši punk rockeri One Step Away predstavljaju novi singl “Sada je (naj)bolje”. Zbog karantene razdvojeni u tri grada, Zagrebu, Koprivnici i Varaždinu, glavne uloge u novom videospotu prepustili su – domaćim životinjama. “Oduvijek me progonila i pomalo gutila ta fraza ‘V naše vreme je sve bilo kak spada, a vi danas nemate pojima o ničemu, a kamoli životu’. Slažem se, al’ u nekom drugom životu. Možda oni koji spavaju čak i vjeruju u to”, o singlu objašnjava autor teksta i vokal benda Zoran Piberčnik Zoki te nadodaje: “Rezime svega je – da ste VI prije bili tolko pametni, ne bi se MI danas bavili z glupostima. Nikad nije bilo bolje, al’ nije bilo ni gore. Bilo je točno onako kako je trebalo i biti, samo je to trebalo prihvatiti. Sve ostalo su samo nijanse…” Pjesmu “Danas je (naj)bolje” snimao je i producirao Dražen Gavrilović Gara, dok je za video spot zaslužan Dinko Šimac.

O punk rock bendu “One Step Away”

One Step Away osnovani su 2000. godine. Prvijenac V šumi drjeva falidu (2005.) izdaju samostalno i ubrzo postaju primjećeni i prihvaćeni među širom punk publikom. Nakon nekoliko godina pauze, s promjenjenom postavom plasiraju drugi album Ni grama srama (2016.) nakon čega intenzivno sviraju na mnogim domaćim i stranim festivalima (Ferragosto JAM, Punk Rock Holiday, Rocklive, RiRock, Sick as we are, 3FF, Organizirani kaos i drugima). Treći album, s kojeg su dosad predstavljeni singlovi Kutak ljubavi i Sada je (naj)bolje izaći će za diskografa Dostava Zvuka.

One Step Away su Zoran Piberčnik (bas i vokal), Bojan Kurbanjev (gitara), Domagoj Čokonaj (gitara) i Marko Kuhar (bubnjevi).

One step away – Sada je (naj)bolje


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -