hrvatsko narodno kazalište zagreb / rujan 2014.

Prodaja ulaznica za balet Orašar u HNK-u započinje u ponedjeljak, 4. studenoga

Na Dan hrvatskog baleta, 4. studenoga, Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu kreće s prodajom karata za balet Orašar. Na taj dan bit će moguće ulaznice kupiti samo na blagajni kazališta, dok će od utorka, 5. studenoga, ulaznice će biti dostupne i u prodaji na blagajni, ali i putem online prodaje. Time se želi dati ekskluzivna prilika vjernim posjetiteljima HNK Zagreb koji već tradicionalno kupuju ulaznice na blagajni da osiguraju svoje ulaznice prvog dan prodaje. Balet Orašar proteklih godina postao je kulturni simbol adventa u Zagrebu te iz godine u godinu privlači sve raznolikiju i širu publiku: kako hrvatsku, tako i međunarodnu.


Ono što je posebnost ove godine je da će se nakon osam godina izvedbe gledateljima biti predstavljeno novo uprizorenje Orašara kojeg premijerno za zagrebačku publiku postavlja Vladimir Malakhov, poznati baletan i umjetnik.

Kazalište je predstavu najavilo točno mjesec dana prije premijere nove izvedbe kultnog baleta Orašar, a karte u prodaju kreću, sad već tradicionalno, prvog ponedjeljka u studenom, odnosno, 4. studenoga 2019. godine.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged