hrvatsko narodno kazalište zagreb / rujan 2014.

Prodaja ulaznica za balet Orašar u HNK-u započinje u ponedjeljak, 4. studenoga

Na Dan hrvatskog baleta, 4. studenoga, Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu kreće s prodajom karata za balet Orašar. Na taj dan bit će moguće ulaznice kupiti samo na blagajni kazališta, dok će od utorka, 5. studenoga, ulaznice će biti dostupne i u prodaji na blagajni, ali i putem online prodaje.

Time se želi dati ekskluzivna prilika vjernim posjetiteljima HNK Zagreb koji već tradicionalno kupuju ulaznice na blagajni da osiguraju svoje ulaznice prvog dan prodaje.

>>> PROČITAJTE VIŠE: Dinamo – Šahtar: Rasprodane ulaznice – u prodaji samo tribina sjever gore

Balet Orašar proteklih godina postao je kulturni simbol adventa u Zagrebu te iz godine u godinu privlači sve raznolikiju i širu publiku: kako hrvatsku, tako i međunarodnu. Ono što je posebnost ove godine je da će se nakon osam godina izvedbe gledateljima biti predstavljeno novo uprizorenje Orašara kojeg premijerno za zagrebačku publiku postavlja Vladimir Malakhov, poznati baletan i umjetnik.

Kazalište je predstavu najavilo točno mjesec dana prije premijere nove izvedbe kultnog baleta Orašar, a karte u prodaju kreću, sad već tradicionalno, prvog ponedjeljka u studenom, odnosno, 4. studenoga 2019. godine.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -