rujanfest bundek 2019

Preko 100.000 posjetitelja uživalo je na Rujanfestu u dva vikenda trajanja festivala

Posljednja dva vikenda na zagrebačkom park-jezeru Bundek su bila nezaboravna zbog najvećih regionalnih glazbenih imena, najbolje koncertne atmosfere i preko 100.000 posjetitelja. Najpopularnije je bilo spektakularno otvaranje uz koncerte Jale Brata i Bube Corellija, Željka Joksimovića, Joleta, Ede Maajke i Dejana Matića. Tijekom ostalih festivalskih dana do ranih jutarnjih sati su publiku zabavljali i Željko Samardžić, Seka Aleksić, Senidah, Coby, Rada Manojlović, Bajaga & Instruktori, Plavi orkestar, Maja Šuput, Petar Grašo i mnogi drugi…

Još jedno izdanje Rujanfesta je pokazalo kako glazba nema granice!

Za Jalu Brata i Bubu Corellija, Cobyja, Seku Aleksić i Senidah ovo je bio prvi hrvatski nastup pred masovnom publikom. Zagrepčani i gosti festivala su pokazali kako su itekako željni ovakvog festivala i svojih omiljenih glazbenika.

Ove godine se gourmet zona prostirala na 2.500 kvadratnih metara, najveći lunapark je bio u blizini, a čak 7 pozornica je bilo dovoljno da svatko pronađe glazbu za sebe. Studio smijeha je svakodnevno nasmijavao posjetitelje stan-up komedijom dok su za najmlađe plesali animatori na dječjoj pozornici.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -