kandidatkinje za miss zagreba 2023

Predstavljamo kandidatkinje izbora za Miss Zagreba 2023!

U lijepom ambijentu Stil eventa koji se nalazi u sklopu Zagrebačkog velesajma uskoro će biti izabrana Miss Zagreba 2023! Nju ćemo doznati u ponedjeljak, 27. ožujka 2023. godine, a pobjednica će se natjecati na izboru za Miss Hrvatske.


Jedanaest lijepih djevojaka koje konkuriraju za titulu Miss Zagreba 2023. pokušat će izboriti pobjedu i svoje mjesto u finalu. A potraga za najljepšim Hrvaticama koje će se tijekom studenog 2023. godine natjecati na izboru za Miss Hrvatske 2023 već je krenula. Naša predstavnica na izboru za Miss Svijeta birat će se tako između 20 pobjednica sa županijskih izbora. I dodajmo, svoje mjesto u hrvatskom finalu zaslužit će i Miss dijaspore.

“Pobjednica svake županije predstavlja i promovira svoju županiju na finalu izbora Miss Hrvatske. To pravo su prošlogodišnjom pobjedom u svojoj županiji već osigurale Miss Zagreba Lucija Begić, Miss Primorsko-goranske županije Lana Krnić, Miss Zadarske županije Ivona Barić, Miss Brodsko-posavske županije Lana Valentić, Miss Vukovarsko-srijemske županije Tea Majstorović i Miss Sisačko-moslavačke županije Ines Grgić“, rekla je Iva Loparić Kontek, vlasnica licence za Miss Hrvatske. Biografije ovih divnih mladih djevojaka koje se natječu na ovogodišnjem izboru za Miss hrvatske metropole možete naći na mrežnim stranicama na adresi miss.hr.

Tagged