nakon premijere / predstava ivica i marica / kazalište trešnja 2019

Predstava “Ivica i Marica” u režiji Lee Anastazije Fleger premijerno izvedena u kazalištu Trešnja

Prvi ovosezonski premijerni naslov, predstava Ivica i Marica u režiji Lee Anastazije Fleger i adaptaciji Nikoline Rafaj, izveden je 9. studenoga 2019. godine u kazalištu Trešnja. Predstava je to koja na zanimljiv način otkriva pozadinu svima poznate priče o bratu i sestri. Bojimo li se više mračne šume jer mislimo da smo ostali sasvim sami ili zbog mogućnosti da nekog i susretnemo? Jesu li slatkiši toliko neodoljivi samo zato što smo djeca? A što kad se savjeta ne pričajte s nepoznatima sjetimo u trenutku kad ih više ni ne smatramo nepoznatima? Odgovore potražite u Trešnji – predstava Ivica i Marica je na rasporedu 9., 10., 23. i 24. studenoga 2019. godine.

U ulozi Ivice i Marice nastupaju Silvio Mumelaš i Dubravka Lelas, a u ostalim ulogama Hrvoje Barišić, Ivana Bakarić, Radovan Ruždjak, Matija Čigir, Ana Vučak Veljača, Kruno Bakota, Paško Vukasović i Luka Bulović. Scenografiju je kreirala Ana Sarić, kostime Tea Bašić Erceg, oblikovanje svjetla potpisuje Vesna Kolarec, a scenski pokret Matea Bilosnić. Glazbu je skladao Milorad Stranić, a autorica dizajna i ilustracije plakata je Marina Mesar – Oko.

Premijeru predstave nastale prema jednoj od najpoznatijih priča braće Grimm nisu propustile ni brojne osobe iz javnog i društvenog života, kao što Senka Bulić, Sanja Pilić, Amanda Prenkaj, Dora Fišter, Marijana Mikulić, Ana Lederer, Romina Vitasović Lučić, Paolo Tišljarić, Ante Krstulović, Marin Klišmanić, Ana Marija Bokor Vrdoljak i mnogi drugi.

A uzvanici su uživali u slatkim zalogajima s kojima su ih počastili Ferrero, Candy Factory – Fantasia lollipop, Meli cakes, Horak, Orijent, Mala kuća kolača, Rozini kolači, Dubravica i Candy treasure.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -

1 thought on “Predstava “Ivica i Marica” u režiji Lee Anastazije Fleger premijerno izvedena u kazalištu Trešnja

Comments are closed.