boris štok - predajem se tebi - 2020

Predajem se tebi – poručuje riječki pjevač, skladatelj i tekstopisac Boris Štok u svom novom singlu

Ovo neobično vrijeme u kojemu se našao cijeli svijet tijekom pandemije korona virusa riječki pjevač, skladatelj i tekstopisac Boris Štok iskoristio je kako bi završio svoj drugi solo album koji će se ubrzo naći na svim streaming servisima i u CD shopovima. Najavni singl “Predajem se tebi” dospio je pod redateljsku i montažersku palicu talentirane Marcelle Zanki, s kojom je Boris već surađivao na video spotovima za pjesme “Samo trag” i “Još uvijek” (feat. Nataša Janjić), a koja svaki put iznova oduševi estetikom i maestralnom ekranizacijom. Uz Borisov glazbeni stil nedvojbeno je vezana i estetika koju njegova glazba stvara već u glavama njegove vjerne publike, a Marcella je itekako osjeća i prenosi u vizualno.

Nije ni čudo da je Marcella Borisu predložila upravo Ivu Šulentić, poznatu TV voditeljicu, da gostuje u videu za editiranu radio verziju singla Predajem se tebi, s obzirom na to da će se na predstojećem albumu naći i sedam minuta duga originalna verzija.

boris štok i iva šulentić - predajem se tebi - 2020

“U pjesmu Predajem se tebi zaljubila sam se na prvu i već na prvo slušanje na nju zaplesala. Profesionalnost cijele ekipe dovela je do užitka koji se dogodio na snimanju. Potvrda je to i Borisovog uspjeha, a i cijelog tima kojega vodi Marcella, čiji rad pratim već godinama i iznimno poštujem. Upravo sam se zato s beskrajnim povjerenjem prepustila u njene ruke. Vjerujem da će u ovih nekoliko minuta, koliko traje spot, svaki gledatelj imati prilike i vizualno uživati u onome što Boris, na svoj osebujan način, servira glazbeno. Njegov rad pratim i cijenim već dugo i već smo nebrojeno mnogo puta surađivali na raznim emisijama i dodjelama nagrada koje kao glazbenik, ali i kao osoba, svakako zaslužuje. Ponosna sam na ono što smo napravili”, rekla je Iva Šulentić.

S obzirom da je Borisova publika već izrazito nestrpljiva i sve su učestalija pitanja o tome kada će novi album, vjerujemo da će im pjesma Predajem se tebi biti pravi mali teaser novog albuma koji će ih itekako zadovoljiti.

“Mislim da se Iva super uklopila u priču vizualno, svojom prirodnošću i spontanošću pred kamerom. Znamo se već dugo i ovo je bila super prilika da surađujemo na videu. Snimanje je bilo jako ugodno, a opet, kao i uvijek, profesionalno. Jako sam sretan kako sve izgleda i zvuči. Marcella ima odličan ukus, već se i dobro poznajemo pa je sve lakše. Cijela je ekipa napravila odličan posao i na tome im najljepša hvala! Glazbu i tekst potpisujem ja, dok aranžman i produkciju dijelim sa svojim stalnim suradnikom Darkom Terlevićem (bend the Siids), a za miks je zaslužan Matej Zec. Aranžmanski i produkcijom išli smo malo van naših uobičajenih aranžmana, a opet da se osjeti moj rukopis, vokali, ekspresija i onaj mračniji senzibilitet”, komentirao je Boris pjesmu, spot, ali i suradnju sa Ivom.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - -

2 thoughts on “Predajem se tebi – poručuje riječki pjevač, skladatelj i tekstopisac Boris Štok u svom novom singlu

Comments are closed.