pocket palma - kolor + vrijeme stoji | 2023.

Pocket palma, synth-pop trojka, objavila je dupli singl naziva “Kolor / Vrijeme stoji”

Pocket palma, miljena synth-pop trojka koju čine Anja Papa, Luka Vidović i Bruno Žabek, objavila je dupli novi singl naziva “Kolor / Vrijeme stoji”. A ovaj singl dolazi uoči objave dugoočekivanog novog albuma “III”, koji će svjetlo dana ugledati u petak, 22. rujna 2023. godine. Dodajmo da duplim singlom “Kolor / Vrijeme stoji” synth-pop bend Pocket palma svoju otkriva nježniju stranu, u kontrastu s žestokim najavnim singlom “Ne mogu biti kao oni“. A njime su u velikom stilu započeli svoje “treće glazbeno poglavlje”…


“Prvi singl Ne mogu biti kao oni je bio poprilično mračan, a možda na momente pomalo i agresivan. Zato smo prije izlaska albuma III htjeli predstaviti i njegov nježniji dio. Također, htjeli smo pokazati i raznovrsnost pjesama na albumu”, poručili su Anja, Luka i Bruno.

Podsjetimo, album III nasljednik je hvaljenog albuma Atomi. A za njegovu Re-Work varijaciju je Pocket palma ove, 2023. godine, nagrađena i Porinom u kategoriji Najboljeg elektronskog albuma. Album III će biti objavljen u petak, 22. rujna 2023. godine na CD-u i vinilu, ali i svim streaming platformama. A već od srijede, 16. kolovoza 2023. godine, potpisani primjerci bit će dostupni u prednarudžbi putem mrežne stranice cedeterija.com. Dvostruki sing Kolor / Vrijeme stoji možete slušati na svim streaming servisima te niže u tekstu putem Youtubea. Više o synth-pop bendu Pocket palma doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: Pocket palma – Kolor + Vrijeme stoji

Tagged